reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny, mozecie polecic moze jakies fajne artykuly o ciazy, macierzynstwie itp dla facetow, bo moj jakis taki wyalienowany, dziki i nieokrzesany w tych kwestiach... Czuje sie jakbym przebywala z jakims dzikusem z czarnego ladu. Pomyslalam, ze moze jakby cos poczytal na lajcie to moze by sie "okrzesal" nieco... Ktos, cos...?

Przepraszam ze was nastraszylam, nie chciałam. Ale wasza troska poprawiła mi trochę humor :) dzięki. Co Wy jakby z dzidzią sie cos działo to bym od razu pisała i wyła jak bóbr a to tylko smutek.

Ahhh te hormony.... tez tak czasem mam ze mnie smutek dopada. Ale moja rodzinka mnie skutecznie z dola wyciaga. Wlasnie dzis mialam kiepski humor od rana i pojechalismy do parku z pieskiem i puszczalismy latawiec. Bawilam sie jak dziecko [emoji7]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

A to wasze pierwsze dziecko? Moze to dlategoze musi dorosnac do mysli ze bedzie ojcem? Moze zwyczajnie nie wie o co pytac? Moze porozmawiajcie tak szczerze ze chcialabys zeby bardziej sie interesowal przebiegiem ciazy? U mnie o kazde nasze dziecko byla straszna walka wiec jak juz sie udalo to i z synkiem i teraz maz jest bardzo zaangazowany.

A to wasze pierwsze dziecko? Moze to dlategoze musi dorosnac do mysli ze bedzie ojcem? Moze zwyczajnie nie wie o co pytac? Moze porozmawiajcie tak szczerze ze chcialabys zeby bardziej sie interesowal przebiegiem ciazy? U mnie o kazde nasze dziecko byla straszna walka wiec jak juz sie udalo to i z synkiem i teraz maz jest bardzo zaangazowany.

Nasze wspolne pierwsze. Moi chlopcy maja juz 13 lat i maja z nim swietny kontakt... Ale to zupelnie co innego niz taka fasolka w brzuszku... Jest czuly, opiekunczy, ale wielu rzeczy nie rozumie... Na usg, jak zobaczyl i uslyszal serduszko to szalal z radosci, ale tylko chwile... On jest jakis taki zasadniczy i strasznie powazny ostatnio...

reklama
Moze poprostu jest przerazony. Mial ciebie, odchowane dzieciaki a tu takie malenstwo.... napewno sie cieszy a z drugiej strony pewnie boi aie ze mose wam sie cos stac, mysli pewnie ze musi teraz o was podwojnie dbac, moze boi sie ze nie da rady sobie z malym dzieckiem? Mysle ze powinniscie szczerze pogadac. Moj maz tak mial jak test zrobilam tym razem. Z synem sie cieszyl a teraz byl przerazony czy wszystko bedzie tym razem ok i czy da rade na nas zapracowac.... od razu tysiace mysli....

Do góry