Anula0000
Fanka BB :)
Ufff, dobrze, ze to tylko hormony, bo mnie wystraszylas... Trzymaj sie cieplutko, bedzie dobrze...A nic się nie stało, hormony chyba bo w momencie dola załapałam i smutek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff, dobrze, ze to tylko hormony, bo mnie wystraszylas... Trzymaj sie cieplutko, bedzie dobrze...A nic się nie stało, hormony chyba bo w momencie dola załapałam i smutek...
@katem86 to masz super. Mojemu wystarcza tylko informacja czy ze mna i z dzieckiem wszystko ok i to byloby na tyle... Wkurza mnie to...Moj maz lubi ksiazki czytac. Kupilam taki poradnik o ciazy to chyba czyta wiecej niz ja. Poza tym lubi rozmawiac o naszym maluszku, interesuje go jak sie rozwija itp....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Nasze wspolne pierwsze. Moi chlopcy maja juz 13 lat i maja z nim swietny kontakt... Ale to zupelnie co innego niz taka fasolka w brzuszku... Jest czuly, opiekunczy, ale wielu rzeczy nie rozumie... Na usg, jak zobaczyl i uslyszal serduszko to szalal z radosci, ale tylko chwile... On jest jakis taki zasadniczy i strasznie powazny ostatnio...A to wasze pierwsze dziecko? Moze to dlategoze musi dorosnac do mysli ze bedzie ojcem? Moze zwyczajnie nie wie o co pytac? Moze porozmawiajcie tak szczerze ze chcialabys zeby bardziej sie interesowal przebiegiem ciazy? U mnie o kazde nasze dziecko byla straszna walka wiec jak juz sie udalo to i z synkiem i teraz maz jest bardzo zaangazowany.
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom