kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć dziewczyny.
Nadrobilam ale chyba mi macica na mózg uciska bo nie pamiętam połowy.
Nutka super ze wszystko ok. Teraz cierpliwie czekać do usg. Masz jakieś przeczucia?
Czoperka gratuluję syna u nas też drugi chłopak
Malina ależ piękny pokój. Super pomysł. Młody pewnie zakochany w pokoiku
Kolorowa rozczulajaca fota na brzuszkowi. Zazdroszczę
Co do świadczeń to uważam że dobrze ze są. Oby tylko były wykorzystywane zgodnie z celem bo nie zawsze tak jest. Jak my otrzymamy 500 zł na drugie dziecko zamierzam sprawiedliwie je rozłożyć na obu chłopców.
Dziewczyny czy mogę w ciąży rutinacea brać? Coś mnie bierze gardło boli już 3 dzień.
Jutro mam wizytę u gina ale bez usg. Sprawdzenie podwozia jedynie .dużymi krokami zbliża się badanie glukozy. Fuj na samą myśl o piciu tego świństwa mam mdłości
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadrobilam ale chyba mi macica na mózg uciska bo nie pamiętam połowy.
Nutka super ze wszystko ok. Teraz cierpliwie czekać do usg. Masz jakieś przeczucia?
Czoperka gratuluję syna u nas też drugi chłopak
Malina ależ piękny pokój. Super pomysł. Młody pewnie zakochany w pokoiku
Kolorowa rozczulajaca fota na brzuszkowi. Zazdroszczę
Co do świadczeń to uważam że dobrze ze są. Oby tylko były wykorzystywane zgodnie z celem bo nie zawsze tak jest. Jak my otrzymamy 500 zł na drugie dziecko zamierzam sprawiedliwie je rozłożyć na obu chłopców.
Dziewczyny czy mogę w ciąży rutinacea brać? Coś mnie bierze gardło boli już 3 dzień.
Jutro mam wizytę u gina ale bez usg. Sprawdzenie podwozia jedynie .dużymi krokami zbliża się badanie glukozy. Fuj na samą myśl o piciu tego świństwa mam mdłości
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom