Cześć kochane! Oj faktycznie cieżko sie tutaj na nadrabia po jednym dniu Nieobecnosci.
U mnie dzis pracownicy dzień. Z pracy co prawda wyszłam o 15, ale dużo rzeczy na mieście do załatwienia.
Danutka, Shaer świetna robota! Macie dziewczyny talent bez dwóch zdań! Robicie może cos na zamówienia ? Jestem fanka handmade[emoji7]
Co do szkoły rodzenia, to ja tez planuje sie zapisac przy szpitalu, żeby wlasnie poznać oddział, sale i położne. Dodatkowo chce jeszcze położna wziąć przeć porodem. Czekam na moja pierwsza dzidzie i jestem zielona, już sie stresuje tym wszystkim, ale liczę ba to, ze jak sie urodzi, to obudzi sie we mnie instynkt i będe wiedziała co robić...
Witaj Niezapominajka, super, ze dołączyłas
piszesz,ze masz bugaboo. Tez mi sie bardzo podoba, jednak jest strasznie niski;( a mój kochany ma 193 cm wzrosty i byłby dla niego za niski. Ja dzis byłam pierwszy raz oglądać wózki i spodobał mi sie Cybex priam, ale cena odstrasza troche..
Zazdrosne Wam tych ruchów, u mnie połowa 16 tygodnia i jeszcze nic nie czuje, a tak na to czekam. Codziennie wieczorem leżę na plecach i oddycham miarowo ale nic...
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom