reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Marlena! No szacunek kochana. Ja ostatnio tez po 10 robiłam, czasem po 12 jak syn do szkoły chodził. Ale teraz wakacje i musiałam najpierw zwolić az w koncu zdecydowałam sie na urlop. Ale prace swoja kocham, nie powiem. Może bede mogła pracowac w domu, tzn prawie na pewno maz mi bedzie przynosił jakies małe zlecenia, bo inaczej oszaleje.

Dziekuje Anula.

Widziałam, ze był już temat wózków i niedogdnosci ciążowych.
Ja mam wózek po synku, zostawiłam mam Bugaboo Cameleon, super wózek. Nie planowalismy drugiego dziecka jeszcze kilka lat (tak jakoś wyszło) trzymałam go dla siostry ale siostra sie tak ociąga z powiekszaniem rodziny, ze jeszcze druga moja pociecha w nim pojeździ.

Jak u was z pracą? Pracujecie?
Ja zostałam zmuszona przez wakacje do wziecia urlopu, ale chyba nie wróce juz do pracy. Nie cierpie bezczynnosci, lecz tak mysle, ze fajnie bedzie poswiecic ostatnie miesiace tylko synkowi poki sie nie pojawi maluszek.
Po porodzie synka wróciłam do pracy kiedy miał 4 miesiace. Chyba jestem pracoholiczką ;) Choc nie czuję zebym skrzywdziła tym jego. Pracujemy z mezem w jednej firmie i na szczescie moglismy ustalac sobie zmiany na zmianę. Mam nadzieje, ze bedziemy ontynuować ten system z dwójką.

@Niezapominaja Ja jestem od 20 lipca na L4. Tez mi sie troche przykrzy. Mam 13-sto letnie blizniaki, ktore wrocily wczoraj z urlopu z moimi rodzicami, wiec jest co robic... Staram sie ich pomalu wlaczac w obowiazki domowe, bo za jakis czas moga okazac sie nieoceniona pomoca...

Marlena! No szacunek kochana. Ja ostatnio tez po 10 robiłam, czasem po 12 jak syn do szkoły chodził. Ale teraz wakacje i musiałam najpierw zwolić az w koncu zdecydowałam sie na urlop. Ale prace swoja kocham, nie powiem. Może bede mogła pracowac w domu, tzn prawie na pewno maz mi bedzie przynosił jakies małe zlecenia, bo inaczej oszaleje.

Zazdroszcze takiego podejscia :) Ja jak bym mogla to bym odeszla ale niestety trzeba zarabiac bo mieszkanie wynajmujemy a jeszcze przed nami wesele

Ja jestem na styczniowkach na fb ale tylko podczytuje, nie udzielam sie.

Niezapominajka witaj. Ja jestem na zwolnieniu lekarskim chciałabym wrocic jeszcze na wrzesień do pracy ale zobaczymy co z krwiakiem. Ja w pierwszej ciazy miałam niespodziankę nie chciałam wiedzieć, teraz maz sie uparł zeby wiedzieć i na 70% chłopak.

Ja dzis po zmianie koloru - czuje sie duzoooo lepiej bo zawsze miałam blond to taki wybryk był z tym brązem ;p daleko mi jeszcze do takiego blondu jaki miałam ale juz jest lepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maryqska no ja juz wiecej na ciemne nie dam sie namówić [emoji85] jakos sie nie czuje, choć włosy odżyły bardzooo :)

Tez macie tak, ze ruchy raz czujecie pozniej przez dzien, dwa nic ?

Maryqska no ja juz wiecej na ciemne nie dam sie namówić [emoji85] jakos sie nie czuje, choć włosy odżyły bardzooo :)

Tez macie tak, ze ruchy raz czujecie pozniej przez dzien, dwa nic ?

@kolorowaMama Ja tez czuje tylko czasem, zadnej regularnosci, mysle, ze u mnie przez to, ze mam łozysko na przedniej scianie...

reklama
Ja tak mialam, ze moze wczoraj cos poczuje i nic zaczęłam sie martwić
A włosy zawsze po brązie wracam do blondu [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry