Znacie już płeć swoich maluszków?
Jak napisałam wczesniej my nie bedziemy poznawać. Z Igorem było tak samo. Fajna niespodzianka, bo nie miałam żadnego przeczucia. Teraz tez nie mam.
Ja nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znacie już płeć swoich maluszków?
Jak napisałam wczesniej my nie bedziemy poznawać. Z Igorem było tak samo. Fajna niespodzianka, bo nie miałam żadnego przeczucia. Teraz tez nie mam.
Dziekuje Anula.
Widziałam, ze był już temat wózków i niedogdnosci ciążowych.
Ja mam wózek po synku, zostawiłam mam Bugaboo Cameleon, super wózek. Nie planowalismy drugiego dziecka jeszcze kilka lat (tak jakoś wyszło) trzymałam go dla siostry ale siostra sie tak ociąga z powiekszaniem rodziny, ze jeszcze druga moja pociecha w nim pojeździ.
Jak u was z pracą? Pracujecie?
Ja zostałam zmuszona przez wakacje do wziecia urlopu, ale chyba nie wróce juz do pracy. Nie cierpie bezczynnosci, lecz tak mysle, ze fajnie bedzie poswiecic ostatnie miesiace tylko synkowi poki sie nie pojawi maluszek.
Po porodzie synka wróciłam do pracy kiedy miał 4 miesiace. Chyba jestem pracoholiczkąChoc nie czuję zebym skrzywdziła tym jego. Pracujemy z mezem w jednej firmie i na szczescie moglismy ustalac sobie zmiany na zmianę. Mam nadzieje, ze bedziemy ontynuować ten system z dwójką.
Marlena! No szacunek kochana. Ja ostatnio tez po 10 robiłam, czasem po 12 jak syn do szkoły chodził. Ale teraz wakacje i musiałam najpierw zwolić az w koncu zdecydowałam sie na urlop. Ale prace swoja kocham, nie powiem. Może bede mogła pracowac w domu, tzn prawie na pewno maz mi bedzie przynosił jakies małe zlecenia, bo inaczej oszaleje.
@kolorowaMama Ja tez czuje tylko czasem, zadnej regularnosci, mysle, ze u mnie przez to, ze mam łozysko na przedniej scianie...Maryqska no ja juz wiecej na ciemne nie dam sie namówić [emoji85] jakos sie nie czuje, choć włosy odżyły bardzooo
Tez macie tak, ze ruchy raz czujecie pozniej przez dzien, dwa nic ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom