reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marcje
Doczekasz sie. w pierwszej ciazy czulam pozno, dlugi czas myslalam ze mam problemy z jelitami (czuc je podobnie) teraz troszke szybciej. Moze czujesz ale jeszcze nie wiesz to jest to!

A co do zamowien, to owszem zdarza mi sie robic na zamowienia. Mam tez skrzynie specjalna w ktorej laduje wszystko to,co zrobilam bo "chcialomisie" i potem tak lezy i szuka domu.Swego czasu jezdzilam na na rozne takie imprezy handmade typu Jarmark Tumski czy Dni Rzemiosl Dawnych glownie na turniejach rycerskich.

reklama
Askl25 a jaką masz datę ostatniej @? Ja 3 kwietnia [emoji4] ja tez nie bardzo kumam liczenia tygodni. USG zawsze wskazuje mi nieco starszą ciążę. Najpierw termin miałam na 10 stycznia, teraz 4 .. Zobaczymy, jak sytuacja bedzie się rozwijała [emoji4]

Czoperka aleś smaka narobiła na kurki .. Mniam mniam uwielbiam
ja dzis zawijam gołąbki ale robię w liściach winogron [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja miałam ostatni okres 5.04 i termin wyliczony na 10.01 czy tam 09.01 z usg na 31.12 w środę zaczynam 18tydzien

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem na styczniowkach na fb ale tylko podczytuje, nie udzielam sie.

Niezapominajka witaj. Ja jestem na zwolnieniu lekarskim chciałabym wrocic jeszcze na wrzesień do pracy ale zobaczymy co z krwiakiem. Ja w pierwszej ciazy miałam niespodziankę nie chciałam wiedzieć, teraz maz sie uparł zeby wiedzieć i na 70% chłopak.

Ja dzis po zmianie koloru - czuje sie duzoooo lepiej bo zawsze miałam blond to taki wybryk był z tym brązem ;p daleko mi jeszcze do takiego blondu jaki miałam ale juz jest lepiej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zapodaj zdjęcie blondyna !

image.jpeg

To poduszka, którą uszyłam dla synka do pirackiego pokoju. Nie umiem wkleić zdjęcia na koniec postu:confused:

U mnie dzisiaj dziwn dzień. Miałam przykrą rozmowę z moja przyjaciółką. Od jakiegoś czasu osłabł kontakt. Zwalałam to na nasz wyjazd, ona też wyjeżdżała w międzyczasie, no i ma ostatnio więcej pracy. Zaczęło się ok, do momentu kiedy spytałam czy poznała swojego chłopaka z mamą. Dowiedziałam się, że jestem nietaktowne, że po co wogule pytam o co kolwiek z nim związane. Potem już była cała lawina pretensji a na końcu dowiedziałam się, że ona się leczy bo nie może zajść w ciąże a ja jestem w ciąży z trzecim dzieckiem i co ja na to? Powiedziałam , że trudno mi zrozumieć dlaczego mówi mi o tym dopiero teraz, że przyjaciele są właśnie po to żeby wspierać w trudnych sytuacjach i razem przez to przechodzić. Że ona wie o mnie wszystko i często nawet wcześniej niż mój własny mąż. Teraz mam zakaz wspominania o jej facecie, rodzicach i o moim nienarodzonym dziecku. Trudne... Przepłakałam pół dnia.

Witaj niezapominajka :tak:

Kolorowa chcemy fotkę

Uwielbiam robótki ręczne, szydełko, szycie, filcowanie i metamorfozę mebli:).

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    812,9 KB · Wyświetleń: 371
reklama
Zobacz załącznik 765600
To poduszka, którą uszyłam dla synka do pirackiego pokoju. Nie umiem wkleić zdjęcia na koniec postu:confused:

U mnie dzisiaj dziwn dzień. Miałam przykrą rozmowę z moja przyjaciółką. Od jakiegoś czasu osłabł kontakt. Zwalałam to na nasz wyjazd, ona też wyjeżdżała w międzyczasie, no i ma ostatnio więcej pracy. Zaczęło się ok, do momentu kiedy spytałam czy poznała swojego chłopaka z mamą. Dowiedziałam się, że jestem nietaktowne, że po co wogule pytam o co kolwiek z nim związane. Potem już była cała lawina pretensji a na końcu dowiedziałam się, że ona się leczy bo nie może zajść w ciąże a ja jestem w ciąży z trzecim dzieckiem i co ja na to? Powiedziałam , że trudno mi zrozumieć dlaczego mówi mi o tym dopiero teraz, że przyjaciele są właśnie po to żeby wspierać w trudnych sytuacjach i razem przez to przechodzić. Że ona wie o mnie wszystko i często nawet wcześniej niż mój własny mąż. Teraz mam zakaz wspominania o jej facecie, rodzicach i o moim nienarodzonym dziecku. Trudne... Przepłakałam pół dnia.

Witaj niezapominajka :tak:

Kolorowa chcemy fotkę

Uwielbiam robótki ręczne, szydełko, szycie, filcowanie i metamorfozę mebli:).
Super poducha !!
A przyjaciółka ochłonie i będzie dobrze, poniosły ją emocje pewnie! Ja też jestem osobą, która na niektóre tematy to rozmawia sama z sobą .. nie umiem się przemóc, choć to by na pewno pomogło. Nie martw się, tulam internetowo ;)))

Do góry