askl25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego zacnego grona
Mam na imię Natalia. Jestem mamą piecioletniego Igora, teraz czekam na druga pociechę (chcemy niespodzianke tak jak za pierwszym razem)
Właśnie zakończyłam pracę i mam dużo wolnego czasu, wiec pomyslałam o forum. Nie mam zbytniego doświadczenia z internetem, ale mysle, ze mnie wprowadzicie.
Mam termin na 5 stycznia. Już czuję ruchy maluszka i brzuszek zaczyna mi sterczeć.
Mam nadzieje ze uda mi sie wkrecić w dyskusję.
Pozdrawiam
Dziekuje Anula.
Widziałam, ze był już temat wózków i niedogdnosci ciążowych.
Ja mam wózek po synku, zostawiłam mam Bugaboo Cameleon, super wózek. Nie planowalismy drugiego dziecka jeszcze kilka lat (tak jakoś wyszło) trzymałam go dla siostry ale siostra sie tak ociąga z powiekszaniem rodziny, ze jeszcze druga moja pociecha w nim pojeździ.
Jak u was z pracą? Pracujecie?
Ja zostałam zmuszona przez wakacje do wziecia urlopu, ale chyba nie wróce juz do pracy. Nie cierpie bezczynnosci, lecz tak mysle, ze fajnie bedzie poswiecic ostatnie miesiace tylko synkowi poki sie nie pojawi maluszek.
Po porodzie synka wróciłam do pracy kiedy miał 4 miesiace. Chyba jestem pracoholiczką Choc nie czuję zebym skrzywdziła tym jego. Pracujemy z mezem w jednej firmie i na szczescie moglismy ustalac sobie zmiany na zmianę. Mam nadzieje, ze bedziemy ontynuować ten system z dwójką.