reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
O miałam pytać o tą grupę na fb, bo na niej nie byłam. Askl dzieje się tam cos? :)

Idealka, mi w szkole rodzenia najbardziej przydało się poznanie położnych i sal porodowych, więc ja bym wybrała szpital ;) szkoda tylko że musiałabyś płacić.

Ankamaz, w samochodzie masz takie haczyki do montażu, a fotelik kupujesz z bazą. Montujesz bazę a sam fotelik wpinasz na "klik".

Happy, z mrożonych rzeczy nam najbardziej sprawdzają się dania jednogarnkowe, wszelkie bigosy, gulasze, leczo itp

Asiz, mmm z tabasco :)

Katem, my rodzinie i znajomym powiedzieliśmy i generalnie nie ukrywamy tego faktu, ale na fejsie chwalić się nie będę ;)

MiMeMi, ja grzyby jem i do lasu chodze :)

MiMeMi dobrze proponuje - możemy poprostu wątek zdjęciowy przeniesiemy na zamknięte, co Wy na to?

Apropos grzybów dziś zrobiłam pyszny obiad! Łosoś pieczony razem z marchewką, cebulą, pieczarkami i papryką, do tego ryż w sosem kurkowym <3 i kilkudniowe ogórki małosolne. Objadłam się jak bąk.

Askl25 a jaką masz datę ostatniej @? Ja 3 kwietnia [emoji4] ja tez nie bardzo kumam liczenia tygodni. USG zawsze wskazuje mi nieco starszą ciążę. Najpierw termin miałam na 10 stycznia, teraz 4 .. Zobaczymy, jak sytuacja bedzie się rozwijała [emoji4]

Czoperka aleś smaka narobiła na kurki .. Mniam mniam uwielbiam
ja dzis zawijam gołąbki ale robię w liściach winogron [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego zacnego grona ;)

Mam na imię Natalia. Jestem mamą piecioletniego Igora, teraz czekam na druga pociechę (chcemy niespodzianke tak jak za pierwszym razem)
Właśnie zakończyłam pracę i mam dużo wolnego czasu, wiec pomyslałam o forum. Nie mam zbytniego doświadczenia z internetem, ale mysle, ze mnie wprowadzicie.
Mam termin na 5 stycznia. Już czuję ruchy maluszka i brzuszek zaczyna mi sterczeć.
Mam nadzieje ze uda mi sie wkrecić w dyskusję.

Pozdrawiam

Dziekuje Anula.

Widziałam, ze był już temat wózków i niedogdnosci ciążowych.
Ja mam wózek po synku, zostawiłam mam Bugaboo Cameleon, super wózek. Nie planowalismy drugiego dziecka jeszcze kilka lat (tak jakoś wyszło) trzymałam go dla siostry ale siostra sie tak ociąga z powiekszaniem rodziny, ze jeszcze druga moja pociecha w nim pojeździ.

Jak u was z pracą? Pracujecie?
Ja zostałam zmuszona przez wakacje do wziecia urlopu, ale chyba nie wróce juz do pracy. Nie cierpie bezczynnosci, lecz tak mysle, ze fajnie bedzie poswiecic ostatnie miesiace tylko synkowi poki sie nie pojawi maluszek.
Po porodzie synka wróciłam do pracy kiedy miał 4 miesiace. Chyba jestem pracoholiczką ;) Choc nie czuję zebym skrzywdziła tym jego. Pracujemy z mezem w jednej firmie i na szczescie moglismy ustalac sobie zmiany na zmianę. Mam nadzieje, ze bedziemy ontynuować ten system z dwójką.

Witam serdecznie.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego zacnego grona ;)

Mam na imię Natalia. Jestem mamą piecioletniego Igora, teraz czekam na druga pociechę (chcemy niespodzianke tak jak za pierwszym razem)
Właśnie zakończyłam pracę i mam dużo wolnego czasu, wiec pomyslałam o forum. Nie mam zbytniego doświadczenia z internetem, ale mysle, ze mnie wprowadzicie.
Mam termin na 5 stycznia. Już czuję ruchy maluszka i brzuszek zaczyna mi sterczeć.
Mam nadzieje ze uda mi sie wkrecić w dyskusję.

Pozdrawiam

Witaj wśród styczniówek :) Czuj sie jak u siebie :)

Dziekuje Anula.

Widziałam, ze był już temat wózków i niedogdnosci ciążowych.
Ja mam wózek po synku, zostawiłam mam Bugaboo Cameleon, super wózek. Nie planowalismy drugiego dziecka jeszcze kilka lat (tak jakoś wyszło) trzymałam go dla siostry ale siostra sie tak ociąga z powiekszaniem rodziny, ze jeszcze druga moja pociecha w nim pojeździ.

Jak u was z pracą? Pracujecie?
Ja zostałam zmuszona przez wakacje do wziecia urlopu, ale chyba nie wróce juz do pracy. Nie cierpie bezczynnosci, lecz tak mysle, ze fajnie bedzie poswiecic ostatnie miesiace tylko synkowi poki sie nie pojawi maluszek.
Po porodzie synka wróciłam do pracy kiedy miał 4 miesiace. Chyba jestem pracoholiczką ;) Choc nie czuję zebym skrzywdziła tym jego. Pracujemy z mezem w jednej firmie i na szczescie moglismy ustalac sobie zmiany na zmianę. Mam nadzieje, ze bedziemy ontynuować ten system z dwójką.

Ja pracuje po 10 h dziennie. Mam pracę raczej stojącą:) Planowo chce pracowac do poczatku pazdziernika :) Ale zobaczymy ile siły pozwola :)

reklama
Znacie już płeć swoich maluszków?
Jak napisałam wczesniej my nie bedziemy poznawać. Z Igorem było tak samo. Fajna niespodzianka, bo nie miałam żadnego przeczucia. Teraz tez nie mam.

Do góry