idealka
Fanka BB :)
Ja nie chwałę się z uwagi na przejścia. Pierwsza poroniona ciąża podcięła mi skrzydełka i tak teraz byłam bardzo ostrożna. Od początku wiedziała moja najbliższa rodzinka, bo nawet gdybym teraz poroniła, chciałabym żeby siostra i rodzice ze mną w tych trudnych chwilach byli. No i oczywiście psiapsióła [emoji4] z cała reszta czekałam.. Jak skończyłam 3 miesiąc powiedziałam koleżankom w pracy. Całej reszcie dalej nie mówię, wychodzi przy spotkaniu, bo brzuszek już widoczny [emoji4] niektórzy lubią przekazywać takie dobre informacje, bo sprawia im to radość i tak powinno być. Każdy powinien robić, jak ma ochotę, to czy powiemy komuś czy nie, nie ma wpływu na przebieg naszej ciąży [emoji3]
Kiki to super przyjemne dostać juz coś dla bobaska. Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy i wiem, ze kolekcjonowanie wszystkiego bedzie niesamowitą frajdą.
Witaj Ineska, na kiedy termin? Chłopczyk/dziewczynka? [emoji4]
Narobiliście mi smaka na grzyby na maxa..! Nawet nie wiedziałam, ze juz są. A gdyby tak porządnie się ubrać do lasu, legginsy w skarpety itepe to może nie ma co bać się kleszczy? Teraz i ja będę miała obawy [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiki to super przyjemne dostać juz coś dla bobaska. Ja jeszcze nie mam ani jednej rzeczy i wiem, ze kolekcjonowanie wszystkiego bedzie niesamowitą frajdą.
Witaj Ineska, na kiedy termin? Chłopczyk/dziewczynka? [emoji4]
Narobiliście mi smaka na grzyby na maxa..! Nawet nie wiedziałam, ze juz są. A gdyby tak porządnie się ubrać do lasu, legginsy w skarpety itepe to może nie ma co bać się kleszczy? Teraz i ja będę miała obawy [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom