reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Anula uwazam ze po malu mozesz wracac do funkcjonowania;) tylko z umiarem;)
Wspolczuje tego czekania na wyniki...ja wtedy bralam sobie metoda Fisha wyniki mialam po paru dniach.

reklama
Anula uwazam ze po malu mozesz wracac do funkcjonowania;) tylko z umiarem;)
Wspolczuje tego czekania na wyniki...ja wtedy bralam sobie metoda Fisha wyniki mialam po paru dniach.

@julia0903 ja, jak szlam na amnio, to bylam tak zestresowana, ze w ogole mialam taki natlok mysli, ze niewiele pamietam...teraz rzeczywiscie mi swita, ze lekarz cos o Fishu wspominal, ale bylam w zbyt duzym szoku...

Tylko krotko o mojej wizytce o poloznej.
Słyszałam Serduszko I to takie mocne, jak dzwon. :) cisnienie mam pieknie nisko (jak na mnie) wiec jestem zadowolona.
Tylko baba w recepcki mnie wkurzyla bo musze sie z gp zobaczyc przed wyjazdem do polski a ona mi kaze jutro dzwonic. Z pracy, I oznacza to okolo godzine wisxenia na telefonie. Az mnie głowa rozbolala.

Anula0000 zleci będzie dobrze trzymam kciuki .Co do mrożenia to ja mrożę prawie wszystko kluski kopytka najlepsze.
Nie przenoście sie na zamknięte forum bo będzie tu pusto a naprawdę super tu u nas na forum niema zgrzytów jet milutko .Pada u nas chłodno i jak dla nie to super jakoś tak weselej się czuję ,jak M z pracy przyjdzie na grzyby sie wybierzemy. Co do wyprawki nie muszę nic kupować wszystko mam od chrześniaczki męża ma synka co ma 2 latka i wszystko kazała mi zabrać jak się okaże że będzie chłopak to nawet żadnych ciuszków nie będę potrzebować bo będę mieć wszystko .A jak dziewczynka to też mam od kogo kupić ubranka wiec za dużego wydatku nie mam.

Dziewczyny a powiedzcie mi... chwalilyscie sie juz znajomym i wogole otoczeniu? Jakies posty na fb? Zdjecia z usg? Mnie tak korci zeby caly swiat cieszyl sie ze mna ale nie wiem czy nie za wczesnie.... od dzis 14 tydzien

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@Anula0000 a lek Ci mowil ze ile masz tak lezec? wiem ze pewnie Cie juz roznosi, ale lepiej chuchac na zimne..
@aniay super ze wizyta u poloznej udana. a po co jeszcze do gp masz isc?

Bo mam zylaki I nadcisnienie i generalnie ciaze wysokiego ryzyka. Potrzebuje pozwolenia lekarza zeby leciec. I tak polece ale jak kazali pójść to pojde.

Dziewczyny a powiedzcie mi... chwalilyscie sie juz znajomym i wogole otoczeniu? Jakies posty na fb? Zdjecia z usg? Mnie tak korci zeby caly swiat cieszyl sie ze mna ale nie wiem czy nie za wczesnie.... od dzis 14 tydzien

U mnie wiekszosc osob wie, praca,rodzina I przyjaciolki najwczesniej, reszvie zaczelam mowic po 12tym tygodniu
Na fb jeszcze sie nie chwalilam, napisze posta po polowkowym. :)

@katem86 ja nie jestem zwolenniczka dzielenia sie swoimi przezyciami w tym co sie zjadlo dzis na sniadanie z polowa swiata na fb, bo z wiekszoscia znajomych na fb nie mam kontaktu na co dzien.
Ci co maja wiedziec bo sa mi bliscy to juz dawno wiedza, ale wszystkim powiedzialam osobiscie : )

@aniay myszlisz ze spokojnie w takim razie mozesz leciec? na zylaki na pewno dostaniesz rajtuzy specjalnie przeciwzakrzepowe. na nadcisnienie to moze jakies lekarstwa..
Ja bede leciec jeszcze w 28/29tc I mam nadzieje ze nic po drodze sie nie wydarzy I bede mogla, bo juz nawet bilety mam :-)

reklama
No ja najblizszym powiedzialam juz po pierwszym usg. Chyba sie wstrzymam do czasu az po zdjeciach sami beda widziec ze brzusio rosnie [emoji6]

Do góry