reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja jeszcze polecam owulacze zwłaszcza na początek u nas się sprawdził bardzo.noworodki lubią być dobrze otulone bo czują się wtedy bezpiecznie jak w brzuchu mamy.u nas dzięki temu synek przestał wybudzac się po 10min tylko potrafił przespać w nocy 2h.w jego przypadku to był wyczyn.zreszta ma ponad rok a teraz budzi się co 3h

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas były i otulacze i śpiworki. Te pierwsze sprawdziły się przez pierwszy miesiąc. Śpiworków używałam bardzo rzadko, może dlatego, ze mam dwójkę letnich dzieci.

Ja piję do dwóch kaw dziennie. Łyżeczka rozpuszczalnej z cukrem i mlekiem. Moje standardowe ciśnienie w ciąży to 90/60, więc mała biała jest niezbędna.

Witam sie z rana :)
Widze, ze nie ma śpiochów w niedziele :) u nas wyjątkowo ładna pogoda dzis wiec szykujemy sie do śniadania na ogrodzie.
Co do śpiworka to ja nie używałam bo moje dziecko wiecznie spało i spi odkryte a lekarz powiedział, ze najwyraźniej niw potrzebuje ciepła i nie warto jej przegrzewać na sile.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam niedzielnie :)

Ja się dzisiaj obijam z rana. Leże jeszcze w pizamce. Choc jest z 30 stopni na dworze nie ma zamiariu wychodzic jak dla mnei za goraco ale na wieczor znowu przejdzimey sie na spacer z moim m jak przyjdzie z pracy, ale musze jeszcze dlugo czekac bo pracuje 12 h dzisiaj - niestety teraz prawie kazda niedziele spedzamy osobno jedna w miesiacu tylko razem.

Co do spiworka ja nie mam pojecia ale ostatnio jeden kupiłam :)
Moze mi sie przyda na zime :)

Co do rozmiarow stanika u mnie duzo się nie zmienilo z rozmiaru b na c. Własnie mialam pytac czy piersi rosna do konca ciazy ? czy tylko na poczatku ?

Witam niedzielnie :-)

U mnie piersi z B na C w porywach.. Ale bolą po bokach i są w tych miejscach twarde. Może jeszcze rosną? Fajnie by było ;-)

My chcieliśmy iść do lasu,a tu ulewa i burza... :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas gorąc. Nie udało mi się wylicytować łóżeczka na które się nagrzałam + pokłóciłam się z M. Okropnie jestem wkurzona!!!!

@katem86 ja przez hormony wczoraj na mojego naskoczyłam bo źle odkurzył. I tak na niego fukałam pół dnia.
Oczywiście przeprosiłam potem a on na to że to hormony i dlatego się nie przejmuje... :) Kochany.

reklama
Do góry