reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja jeszcze polecam owulacze zwłaszcza na początek u nas się sprawdził bardzo.noworodki lubią być dobrze otulone bo czują się wtedy bezpiecznie jak w brzuchu mamy.u nas dzięki temu synek przestał wybudzac się po 10min tylko potrafił przespać w nocy 2h.w jego przypadku to był wyczyn.zreszta ma ponad rok a teraz budzi się co 3h

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas były i otulacze i śpiworki. Te pierwsze sprawdziły się przez pierwszy miesiąc. Śpiworków używałam bardzo rzadko, może dlatego, ze mam dwójkę letnich dzieci.

Ja piję do dwóch kaw dziennie. Łyżeczka rozpuszczalnej z cukrem i mlekiem. Moje standardowe ciśnienie w ciąży to 90/60, więc mała biała jest niezbędna.

Witam sie z rana :)
Widze, ze nie ma śpiochów w niedziele :) u nas wyjątkowo ładna pogoda dzis wiec szykujemy sie do śniadania na ogrodzie.
Co do śpiworka to ja nie używałam bo moje dziecko wiecznie spało i spi odkryte a lekarz powiedział, ze najwyraźniej niw potrzebuje ciepła i nie warto jej przegrzewać na sile.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam niedzielnie :)

Ja się dzisiaj obijam z rana. Leże jeszcze w pizamce. Choc jest z 30 stopni na dworze nie ma zamiariu wychodzic jak dla mnei za goraco ale na wieczor znowu przejdzimey sie na spacer z moim m jak przyjdzie z pracy, ale musze jeszcze dlugo czekac bo pracuje 12 h dzisiaj - niestety teraz prawie kazda niedziele spedzamy osobno jedna w miesiacu tylko razem.

Co do spiworka ja nie mam pojecia ale ostatnio jeden kupiłam :)
Moze mi sie przyda na zime :)

Co do rozmiarow stanika u mnie duzo się nie zmienilo z rozmiaru b na c. Własnie mialam pytac czy piersi rosna do konca ciazy ? czy tylko na poczatku ?

Witam niedzielnie :-)

U mnie piersi z B na C w porywach.. Ale bolą po bokach i są w tych miejscach twarde. Może jeszcze rosną? Fajnie by było ;-)

My chcieliśmy iść do lasu,a tu ulewa i burza... :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas gorąc. Nie udało mi się wylicytować łóżeczka na które się nagrzałam + pokłóciłam się z M. Okropnie jestem wkurzona!!!!

@katem86 ja przez hormony wczoraj na mojego naskoczyłam bo źle odkurzył. I tak na niego fukałam pół dnia.
Oczywiście przeprosiłam potem a on na to że to hormony i dlatego się nie przejmuje... :) Kochany.

reklama
Do góry