reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

a moj jest daleko i juz mi sie teskni.. fajnie pobyc sobie samej przez dwa dni ale juz wystarczy : )
byle do czw!

reklama
Wariatki jestescie
;)
Moj robi przedpokoj
Bo robimy go tak od roku
Wiec wreszcie sie zabrał za robotę
A ja dzis rano obudziłam sie z takim bólem głowy, ze normalnie jakbym miała kaca giganta - Maz sie śmieje, ze to po tym piwie bezalkoholowym [emoji33]

I Wogole ja juz w pracy, zadzwonili ch mogę być wcześniej i bede wcześniej kończyć wiec mi to pasuje ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do otulaczy to mam i chyba bym bardziej na nie stawiała
Wspominalyscie tu o Karpiu - jego metody naprawde sa godne polecenia
Polecam obejrzec filmiki na You tubie
Pamietam, ze Julka płakała i płakała i ja mysle wezmę suszarkę a moj Maz na mnie co Ty Jej będziesz robic - grzać, Haha a chodziło o szum o pózniej włączałam z You tuba
Pomagało, i wtedy dostałam taki ekranik szumiący i tez z melodyjkami i to chodziło non stop moze z rok?? Julka przy tym zasypiała

Nie wspomnę ile ja na baterie wydałam
Multum kasy bo to jeszcze były te duze R20 chyba

a moj jest daleko i juz mi sie teskni.. fajnie pobyc sobie samej przez dwa dni ale juz wystarczy : )
byle do czw!

Betina a na długo wyjechał?? Moj wyjeżdża w piątek i wraca po 1.5 tyg nie zdziwię sie jak to sie przeciągnie do 2 tyg
A ja chyba przyzwyczajona przez ostatnie lata tylko wyjeżdzał wiec chyba odpoczniemy od siebie chwile

A co do otulania, to dla mnie nie buło to łatwe
Mam nagrany filmik jak Julka sienurodzola i pielęgniarka zrobiła to tak szybko ze szok
Musze Wam wrzucić
Pózniej sama próbowałam, miałam pieluszki muślinowa ale nke było idealnie i sie poddalam

Właśnie zrobiłam wstępne podliczenie kosztów "na start" i wyszło mi 1000 funtów plus minus... i 4 miesiące na kupienie wszystkiego dopuki pracuje o_O
Uffff

Yoan
Gratuluje. O ile pamietam masz juz dorosla core, to bedzie teraz maly mezczyzna do kompletu.
Ja byc moze dowiem sie w przyszlym tyg lub za dwa (zalezy jak sie uda wizyye umowic) :)

@maryqska na kilka dni, tez sie juz przyzwyczailam bo to nie pierwszy raz, i zazwyczaj sobie cenie chwile samotnosci, mozna w spokoju i po swojemu wszystko zrobic.
tyle ze teraz juz bym chciala zeby sie ktos mna zaopiekowal ; )

reklama
Co do otulaczy to mam i chyba bym bardziej na nie stawiała
Wspominalyscie tu o Karpiu - jego metody naprawde sa godne polecenia
Polecam obejrzec filmiki na You tubie
Pamietam, ze Julka płakała i płakała i ja mysle wezmę suszarkę a moj Maz na mnie co Ty Jej będziesz robic - grzać, Haha a chodziło o szum o pózniej włączałam z You tuba
Pomagało, i wtedy dostałam taki ekranik szumiący i tez z melodyjkami i to chodziło non stop moze z rok?? Julka przy tym zasypiała

Nie wspomnę ile ja na baterie wydałam
Multum kasy bo to jeszcze były te duze R20 chyba

u nas był szumis ale się wyłącza po 40min więc nie zdał egzaminu.szum z youtuba też nie działał. suszarka spoko ale było szkoda kolejnej ;) wkoncu najlepiej sprawdził się szum z rostrojonego radia. włączamy go do dziś gdy synek śpi ponieważ budzi go każda pierdola i dźwięk a szum zaglusza odgłosy z zewnątrz. to nieprawda że dzieci jak od małego przyzwyczai sie do spania w hałasie to będzie tak spało. są dzieci które po prostu budzą się od wszystkiego.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry