ankamaz
Fanka BB :)
ja w pierwszej ciąży z synem miałam brzuch dookoła przytyłam duuuużo a brzuch wielki nie był, bo właśnie był po szerokościno własnie ja mam mieć synka więc podobno powinnam mieć spiczastapiłeczke a na dziewczynkę jest taki rozlany szeroki.
Jak dla mnie warunki do pracy PL masz super !! u mnie w miasteczku to 1500 jest luksusemPowodzenia na wizytach ! Trzymam kciuki
Mimemi ja mam drzwi otwarte do starej pracy dzis rozmawiałam z dyrektorem umowa o prace i 3tys podstawy na rękę a maz myśle nie bedzie miał problemu ze znalezieniem pracy.
Ela mój maz mowi, ze gdzie ja tam on ale sie boi, ze w pl nie damy rady, a ja żyłam w pl sama z dzieckiem płaciłam 700 zł za przedszkole i żyło mi sie lepiej niz tutaj, nie chce tu byc.
Malina super wieści :*
Betina ja przejdę na wcześniejszy macierzyński w 28 tyg i chce zajechać na macierzyńskim tak jak zrobiła moja znajoma, urlop macierzyński należy Ci sie bez względu gdzie bedziesz to jest wypracowane
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My po wczasach, szyyyybko minęło, ale zaraz znowu wypad do Zakopanego , chodź tutaj jazda z moim 2,5 latkie 6 godz nad morze to koszmar po prostu, a w góry mamy przy dobrych wiatrach z 10 godz. , chodź ostatnio koleżanka wracała z Krakowa do nas 13 godz. więc przeraża mnie to póki co
U mnie nie minęły 2 tygodnie od wizyty a znowu mnie jakieś lęki biorą, a obiecałam sobie, że po tej wizycie będę już tylko się cieszyć ! Szkoda, że jeszcze ruchów nie czuję, ale u mnie to 15 tydzień i ja przy sobie jestem, więc pewnie jeszcze poczekać