reklama
ela2016
Zaangażowana w BB
aniay współczuję
Ela , truskaweczka super wieści gratuluję Ela czy to dziewczynka?
my dojechaliśmy umeczeni ale nareszcie urlop
MartynaM dzięki, nie znam jeszcze płci, a czemu myślisz że to dziewczynka?[emoji4]
po tym wyrostku nub kiedyś o tym czytałam i tak wygląda dziewczęco ale to tylko mój strzałMartynaM dzięki, nie znam jeszcze płci, a czemu myślisz że to dziewczynka?[emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Marcje
Fanka BB :)
Ela, truskaweczka gratuluje udanych wizyt!
Anay, masakra co za szef... Masz prace przy komputerze ? Jeśli tak, to prawo jest po Twojej stronie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anay, masakra co za szef... Masz prace przy komputerze ? Jeśli tak, to prawo jest po Twojej stronie.
Marcje
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o te położna, to tutaj link do artykułu, jest ich dużo w internecie Link do: Wybór położnej
Ja będe mama po raz pierwszy, jestem raczej panikarstwo, wiec skorzystam i ze szkoły rodzenia i z pomocy położnej. Chce wybrać położna ze szpitala, w którym chce rodzic, by pózniej była ona przy porodzie. Z tego co wiem jest taka opcja, slyszlam, ze niektóre dziewczyny nawet płaca położnej za tak pomoc ...
Ja będe mama po raz pierwszy, jestem raczej panikarstwo, wiec skorzystam i ze szkoły rodzenia i z pomocy położnej. Chce wybrać położna ze szpitala, w którym chce rodzic, by pózniej była ona przy porodzie. Z tego co wiem jest taka opcja, slyszlam, ze niektóre dziewczyny nawet płaca położnej za tak pomoc ...
Witam super wiesci dziewczyny że u was wszystko ok.Ja dziś wysprzątałam całe mieszkanie pomyłam okna i w półkach masakra padam,ale za to teraz mam czyściutko .Ja siedze jak na bombie czekam za testami papa.Dostałam mały ochrzan od męża ze wszystko od razu zrobiłam ,ale moje kochane córeczki mi dużo pomogły.Starsza Wiki to mi nawet firany popowieszała zreszcie ma już 13 lat ,muszę sie wam pochwalić że sama bierze sie do sprzątania nie trzeba jej naganiać .
Co do szefa do gbur jeden.
JUTRO NIC NIEROBIE TYLKO LEŻE BO MAMY Z MĘŻEM 13 ROCZNICE ŚLUBU CIEKAWA JESTEM CZYM MNIE ZASKOCZY.
Co do szefa do gbur jeden.
JUTRO NIC NIEROBIE TYLKO LEŻE BO MAMY Z MĘŻEM 13 ROCZNICE ŚLUBU CIEKAWA JESTEM CZYM MNIE ZASKOCZY.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
@kolorowaMama nie mam takiego złego szefa. Powiedział właśnie żebym zrobiła sobie dwie dodatkowe krotkie przerwy, a na dluga odchodzila od komputera I na spikojnie gdzies zjadla albo sie przeszla. Porozmawial też z moimi wspolpracownikami zeby dali mi luzy.
Tylko mnie totalnie rozwalila ta propozycja skrocenia godzin bo finansowo nie wyrobie.
@Marcje niestety pracuje w Uk nie w polsce tutaj sa troche inne zasady.
Tak czy siak kupujemy samochod, o ile go do jutra nie sprzedadza.
Honda civic z 2002 roku. Wielki bagaznik, duzo miejsca, I tylko £400, duzo na liczniku ale w dobrym stanie.
Tylko mnie totalnie rozwalila ta propozycja skrocenia godzin bo finansowo nie wyrobie.
@Marcje niestety pracuje w Uk nie w polsce tutaj sa troche inne zasady.
Tak czy siak kupujemy samochod, o ile go do jutra nie sprzedadza.
Honda civic z 2002 roku. Wielki bagaznik, duzo miejsca, I tylko £400, duzo na liczniku ale w dobrym stanie.
reklama
Marcje
Nigdy nie masz pewnosci jaka polozna bedzie miala duzur, kilkq dziewczyn ktore znam zaplacilo a polozna sie nie pojawila bo musiala byc gdzie indziej.
Osobiscie nie korzystalam ze szkoly rodzenia, teraz mam ponoc taka opcje za darmo, wiec moze sie przejde z ciekawosci.
Jesli chodzi o moj porod to... jakos tak instynktownie wiedzialam co robic. I sluchalam mojej szpitalnej poloznej wdech i przyj itd. I byl jeszcze m,wiecmialam w kogo wbijac pazury
Nigdy nie masz pewnosci jaka polozna bedzie miala duzur, kilkq dziewczyn ktore znam zaplacilo a polozna sie nie pojawila bo musiala byc gdzie indziej.
Osobiscie nie korzystalam ze szkoly rodzenia, teraz mam ponoc taka opcje za darmo, wiec moze sie przejde z ciekawosci.
Jesli chodzi o moj porod to... jakos tak instynktownie wiedzialam co robic. I sluchalam mojej szpitalnej poloznej wdech i przyj itd. I byl jeszcze m,wiecmialam w kogo wbijac pazury