kolorowaMama
Fanka BB :)
Marcje ja tez mam zgagę czasami zalezy czego sie najem [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie ten panel z przodu jest trochę przekombinowany ale oprócz tego bardzo ładny wózeczek i cena kapitalna z taką cena nie ma sie co zastanawiać I ja bym si troczek bała białego ze potem go bede ciagle prac.Hej. Też mam włosy do du**. Oklapnięte i wypadają strasznie.
Zaczęłam wstępne poszukiwania wózka i wpadł mi w oko taki o to model Leviroo.
Link do: Wózek dziecięcy 3 w 1
Co o nim sądzicie i czy któraś z Was miała z nim do czynienia?
Ja jyz mam od dawna zgagę jak tylko skonczyly sie wymioty to zaczela sie zgaga blee..Ja wlasnie wracam z pracy... Jeszcze po 8h pracuje, ale byle do piątku. Jak już sie przyznam o ciąży to liczę na te 4h tylko
Cos mnie dzis zgaga łapie, możliwe ze tak wcześnie? Słyszałam,ze w późniejszym okresie ciąży jest ale w 4 mcu? Tez macie ?
Z drugiej strony te wózki sa z takiego materiału że łatwo się pierze ale dla swojej wygody wzięłabym ciemniejszyKurcze, z tym kolorem to masz rację HappyBabyMama. Będzie się szybko brudzil.