reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

no chyba muszę sobie suwaczek zmienić bo chłopiec nie będzie w różówym wózku jeżdził ;)
Witaj fasolka21 ja miałam lekką anemie, ale dawno nie robiłam i podejrzewam że tez będę miała spadki.
edit: dziewczyny jak się robiło ten suwaczek?

reklama
Hejka czytam o teraz to ja znów panikuje z tymi testami pappa boje sie jak diabli a tu mam czekać koło 2 tygodni zwariuje chyba .Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyte .Witam nowe mamusie.Dzisiaj wreszcie robi sie ciepło bo to lato coś w kratke w tym roku.Czym człowiek starszy tym bardziej sie niepokoji i martwi ,jak ja dam rade żeby niezwariować.

Nitka...Nie stresuj sie. Na wyniki sie czeka tydzien na szczescie, a poza tym dlaczego zakladasz od razu, ze cos bedzie nie tak... Badzmy dobrej mysli...Trzymam kciuki...

Cześć,
Nareszcie ładna pogoda u nas :)

W temacie majtek ja też niskie, więc mnie nie upijają, pewnie całą ciążę w nich przechodzę.

Shariotka, cześć :) fajną masz różnice wieku między dzieciakami :) między starszymi masz 1,5 roku tak? I jak wspominasz czasy gdy drugie się urodziło? Bo u mnie też taka różnica wieku będzie i trochę się martwię :p
Shaer, pękniętych naczynek chyba nie da się pozbyć, co najwyżej nie pogorszyć sprawy. Ja tez mam kilka na nogach po 1 ciąży.
Fasolka, hej :)

Marcje - haha o proszę na pewno to będzie szczęśliwa data dla nas :) , no w końcu się ładnie zrobiło :) , dobrze , że nie jestem teraz w zaawansowanej ciazy bo pewnie bym nie wytrzymała w te upały :p , a Wy dziewczyny znacie płeć swoje dzidziusia , jak tak to kiedy się dowiedziałyście ? :):)

Hej Fasolka. Ja niestety jeszcze nie znam płci, ale idę na usg w 15tyg i mam nadzieję, że już ta kwestia się wyjaśni ;) W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 13 tyg, że będzie synek ;)

reklama
hej ja po badaniu, mialam usg ale takie 3 minutowe. Lekarz osluchal serduszko i wszystko ok. Płci nie poznałam. Lekarka kazała mi się pytać na kolejnym prenatalnym. A ono jest dopiero we wrześniu :(. Poza tym wyniki dobre. Przynajmniej jestem spokojna ze z dzidziusiem wszystko dobrze i ładnie rosnie w brzuszku.

Do góry