reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czoperka nigdy nie dowiadczyłam takiego paralizu! moge sobie tylko to wyobrazic! Moja mama jak byla młodsza miala tak pare razy, byla przerazona!

Brzusio hmm takie klucia ja mam czasami w pachwinie podobno normalne, gdyby ten twoj bol byl niedowytrzymania skonsultuj to wtedy z ginem!

A ja musze sie troche za siebie wziasc bo przytylam kolejny kilogram...ehhh
musze poczytac, najgorzej mi zaplanowac obiad ehhhh

a oto moje malenstwo, dzis niechcialo pokazac co ma miedzy nozkami:) ginka mowila ze kolejnej juz sie upewnimy kto tam mieszka:)
pierwsze usg z piatku, a te w 3d z dzis

Zobacz załącznik 763487 Zobacz załącznik 763488
Śliczny dzidziuniek:)

reklama
Hej Fasolka. Ja niestety jeszcze nie znam płci, ale idę na usg w 15tyg i mam nadzieję, że już ta kwestia się wyjaśni ;) W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 13 tyg, że będzie synek ;)
Kiki a ty chcesz dziewczynkę czy chłopca? Bo jak tak długo nie widać to dziewczynka moze :) chłopców łatwiej rozszyfrować;)

Właśnie dlaczego trzeba w majtkach na brzuch chodzić?.ja takich nie lubię nie wyobrażam sobie,właśnie w takich majtasach wydawałoby mi się ze sciskam dzidziusia.a jesli są z dobrej bawelny to nie uciskaja pod brzuchem no i fajne są bambusowe:)za to nie mogę chodzić juz w żadnych spodniach tylko na gumce,no i zamówilam sobie dżinsy w h&m z pasem ciążowym.ciekawe czy będę mogla w takich chodzić:)

HappyBabyMama no chciałabym dziewczynkę, ale nie nastawiam się, żeby się nie rozczarować. Wręcz myślę, że pewnie chłopak, ale niespodzianki mile widziane ;) Przeczucia żadnego nie mam ;) Ost usg było w 11 tyg to ponoć w ogóle jeszcze nie ma narządów płciowych zewnętrznych tylko ogonek, więc nie było to do określenia. A następne dopiero w 15 tyg

Brzusio spodnie ciążowe z hm super! Ja w poprzedniej ciąży miałam 2 pary dżinsów i przelatałam całą ciążę w nich od 4 miesiaca :)

Witaj fasolka21 ja tez miałam słabe wyniki krwi i anemię ostatnio.
U mnie na prenatalnych w 13+ 3 powiedzieli, ze 70% chłopak.

Askl gratulacje udanej wizyty ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie czytałam że w Ciazy ta morfologia inna i będzie odbiegać od norm :) , dziękuję za odpowiedzi , ja właśnie też w 15 tyg idę czyli we wtorek i zobaczymy może coś będzie widać , ale lekarz mówił , że w 18 tyg się dowiem :) chyba , ze dzidzia się tak ułoży , ze nie zobaczy hahah :) , takie te ciuszki są słodkie , ze już bym najchętniej kupiła :)

Cos tu cichutko dzisiaj, czyżby wszystkie styczniowki zapracowane?

Jak tam wizytki I dzieciaczki?
Ja jesze prawie dwie godziny w pracy. Mam dosc.

reklama
Ja wlasnie wracam z pracy... Jeszcze po 8h pracuje, ale byle do piątku. Jak już sie przyznam o ciąży to liczę na te 4h tylko :)
Cos mnie dzis zgaga łapie, możliwe ze tak wcześnie? Słyszałam,ze w późniejszym okresie ciąży jest ale w 4 mcu? Tez macie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry