Śliczny dzidziuniekCzoperka nigdy nie dowiadczyłam takiego paralizu! moge sobie tylko to wyobrazic! Moja mama jak byla młodsza miala tak pare razy, byla przerazona!
Brzusio hmm takie klucia ja mam czasami w pachwinie podobno normalne, gdyby ten twoj bol byl niedowytrzymania skonsultuj to wtedy z ginem!
A ja musze sie troche za siebie wziasc bo przytylam kolejny kilogram...ehhh
musze poczytac, najgorzej mi zaplanowac obiad ehhhh
a oto moje malenstwo, dzis niechcialo pokazac co ma miedzy nozkami ginka mowila ze kolejnej juz sie upewnimy kto tam mieszka
pierwsze usg z piatku, a te w 3d z dzis
Zobacz załącznik 763487 Zobacz załącznik 763488
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Kiki a ty chcesz dziewczynkę czy chłopca? Bo jak tak długo nie widać to dziewczynka moze chłopców łatwiej rozszyfrowaćHej Fasolka. Ja niestety jeszcze nie znam płci, ale idę na usg w 15tyg i mam nadzieję, że już ta kwestia się wyjaśni W pierwszej ciąży dowiedziałam się w 13 tyg, że będzie synek
Właśnie dlaczego trzeba w majtkach na brzuch chodzić?.ja takich nie lubię nie wyobrażam sobie,właśnie w takich majtasach wydawałoby mi się ze sciskam dzidziusia.a jesli są z dobrej bawelny to nie uciskaja pod brzuchem no i fajne są bambusoweza to nie mogę chodzić juz w żadnych spodniach tylko na gumce,no i zamówilam sobie dżinsy w h&m z pasem ciążowym.ciekawe czy będę mogla w takich chodzić
KIKI83
HappyBabyMama no chciałabym dziewczynkę, ale nie nastawiam się, żeby się nie rozczarować. Wręcz myślę, że pewnie chłopak, ale niespodzianki mile widziane Przeczucia żadnego nie mam Ost usg było w 11 tyg to ponoć w ogóle jeszcze nie ma narządów płciowych zewnętrznych tylko ogonek, więc nie było to do określenia. A następne dopiero w 15 tyg
Brzusio spodnie ciążowe z hm super! Ja w poprzedniej ciąży miałam 2 pary dżinsów i przelatałam całą ciążę w nich od 4 miesiaca
Brzusio spodnie ciążowe z hm super! Ja w poprzedniej ciąży miałam 2 pary dżinsów i przelatałam całą ciążę w nich od 4 miesiaca
kolorowaMama
Witaj fasolka21 ja tez miałam słabe wyniki krwi i anemię ostatnio.
U mnie na prenatalnych w 13+ 3 powiedzieli, ze 70% chłopak.
Askl gratulacje udanej wizyty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na prenatalnych w 13+ 3 powiedzieli, ze 70% chłopak.
Askl gratulacje udanej wizyty
Właśnie czytałam że w Ciazy ta morfologia inna i będzie odbiegać od norm , dziękuję za odpowiedzi , ja właśnie też w 15 tyg idę czyli we wtorek i zobaczymy może coś będzie widać , ale lekarz mówił , że w 18 tyg się dowiem chyba , ze dzidzia się tak ułoży , ze nie zobaczy hahah , takie te ciuszki są słodkie , ze już bym najchętniej kupiła
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Cos tu cichutko dzisiaj, czyżby wszystkie styczniowki zapracowane?
Jak tam wizytki I dzieciaczki?
Ja jesze prawie dwie godziny w pracy. Mam dosc.
Jak tam wizytki I dzieciaczki?
Ja jesze prawie dwie godziny w pracy. Mam dosc.
HappyBabyMama
No właśnie cos ostatnio mało piszecie dziewczyny. Proszę się poprawić!
reklama
Marcje
Ja wlasnie wracam z pracy... Jeszcze po 8h pracuje, ale byle do piątku. Jak już sie przyznam o ciąży to liczę na te 4h tylko
Cos mnie dzis zgaga łapie, możliwe ze tak wcześnie? Słyszałam,ze w późniejszym okresie ciąży jest ale w 4 mcu? Tez macie ?
Cos mnie dzis zgaga łapie, możliwe ze tak wcześnie? Słyszałam,ze w późniejszym okresie ciąży jest ale w 4 mcu? Tez macie ?