HappyBabyMama
Fanka BB :)
Siedzę u fryzjera trzymajcie kciuki żebym nie wyszła zielona ani pomarańczowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rodziłam w marcu, w zime , w sumie już od jesieni,miałam płaszczyk z ciuchów ciążowy, lekki , ale na koniec ciąży z wielkim brzuchem i jeszcze wielki gruby płaszcz to odpada;p poszukaj na allegro używane ciążowe,jeśli takie preferujesz. Ja jak nie moglam na ciucholandach znaleźć ciążowych spodni to na allegro szukałam, ale mi też dużo poszło ich bo w udach przecierałam ;p
A u nas w Wawce dzisiaj cieplej i nawet sloneczko zaszczycilo nas swoja obecnoscia Zastanawiam sie dziewczyny w czym bede chodzic w zimie, pod koniec ciazy( chodzi mi o to czy w cokolwiek sie w ogole zmirszcze) Z chlopcami urodzilam pod koniec sierpnia i mialam dwie dyzurne sukienki
a ja przesunelam weekend nad morzem z 23 na 29 bo uznałam że si w tydzień nie wypogodzija rodziłam w marcu, w zime , w sumie już od jesieni,miałam płaszczyk z ciuchów ciążowy, lekki , ale na koniec ciąży z wielkim brzuchem i jeszcze wielki gruby płaszcz to odpada;p poszukaj na allegro używane ciążowe,jeśli takie preferujesz. Ja jak nie moglam na ciucholandach znaleźć ciążowych spodni to na allegro szukałam, ale mi też dużo poszło ich bo w udach przecierałam ;p
@askl25 myślałam, że tylko ja nie chudnę ;p ale mnie to nawet mdłości raczej nie ruszają ;p
@kolorowaMama współczuję pogody, u nas póki co słoneczko, ostatnie 2 tygodnie padało i człowiek dostawał pierdzielca normalnie, a co mówić taka pogoda prawie ciągle :| Przesyłam nasze słoneczko
Ja co jakiś czas sprawdzam pogodę nad morzem i wiecie co, co wchodzę to zmienia się na lepszą w następnym tygodniu Może jednak strój który kupiłam się przyda
Ja też mam problem z piciem, w ogóle nie mam takiej potrzeby, teraz o dziwo mam często chęć na zwykłą czarną herbatę ;p W pierwszej ciąży strasznie też mnie lekarz ganiał za te nie picie, sprawdzał zawsze język ;p ale ja nie mam problemów z jedzeniem
Pare dni temu farbowalam I wyszlo dobrze, u Ciebie tez bedzie dobrze.Siedzę u fryzjera trzymajcie kciuki żebym nie wyszła zielona ani pomarańczowa