reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
My wlasnie jedziemy
Mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze bo pod namiotami śpimy
Corka oczywiście co chwile "kiedy beeeedziemy???"
[emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :-) ja tez po wczorajszej wizycie przynosze dobre wiesci. Dzieciatko ma ponad 11 cm I doktor pokazywal prącie :p malutkie bo malutkie ale jest, dwoch lek tak twierdzi wiec zaczynamy muslec nad imieniem....na razie padlo na Julek :-) zobaczymy jak.dlugo ale dalam mezowi wybor, oby nie jakies udziwnione. Maz.byl ze mna na.usg I byl zachwycony widokiem :-) ale zdjecie kiepskie mamy.bo synek ustawil.sie tylem I nie chcial sie obrocic wiec juz go nie meczylismy, maz.stwierdzil ze strzelil focha jakk mama czasem :-) dzieki za kciuki.
Moja przyjaciółka ma synka Julka urodzonego dzien po moim synku :) i powiem Ci, że Julki to fajne chłopaki ! :) Gdyby nie to, że ona nazwała sama bym swojemu nadała takie imię :)

maryqska bedzie pogoda a my tez byliśmy pod namiotem super sprawa my co roku jezdzimy pod namiot i jest naprawdę wspaniale

Nutka, Maryqska, ja też uwielbiam wakacje pod namiotem! Jakie macie namioty? Takie duże rodzinne? Bo my na razie malutką dwójeczkę i musimy pomyśleć o czymś większym.

Weekend to i mniejsza produkcja jak widzę :) Jakoś krzywo dzisiaj niosłam Adasia i gdy siadałam to mnie postrzykło w plecach :/ ogólnie jakoś padłam dzisiaj po południu. Nie zdarzają mi się dzienne drzemki, ale dzisiaj po prostu padłam na łóżko i spałam chyba ze 2 godziny.

Cześć! Jestem Iza lat 39, mama 17 miesięcznej Matyldy. Spodziewam się drugiego dziecka, prawdopodobnie dziewczynki. Termin na 28/1. Jesteśmy juz po Usg, fasolka ma się dobrze, ale ze względu na wiek czeka mnie jeszcze Pappa. Mimo, ze to moja druga ciąża i wspomnienia pierwszej są jeszcze świeże czuje, ze nic nie wiem. Czuje się jak debiutantka. Przygarniecie?

Czoperka myśmy mieli dwójkę namiot
A ze jedziemy teraz to znajomi nam pożyczyli 6
Wiec moze za tok kupimy
Choc mazy nam sie przyczepa campingowa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry