O widzisz dobrze wiedziećdziekiObie wersje są prawdziwe.
Jeśli wypijesz za dużo wody naraz (np litr albo więcej duszkiem), to przeleci przez twój organizm i wyczyści nerki i nic z tego nie skorzystasz i podobno wtedy również "Przepłukuje" organizm.
Jeśli będziesz piła po trochu to nic sobie nie wypłuczesz.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
No i jak zawsze 23 i styczniówki juz śpią, cisza na forum ja chyba najdłużej siedzę ale mnie dziecko nie budzi w nocy ani rano (jeszcze), wiec moge sobie pozwolić. Dobranoc
maryqska
HappyBabyMama ja w pracy u mnie przed 19
Ja bym Ci potowarzyszyla
Ale praca a pózniej padnięta nie mam sił
Klikać padam na maxa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym Ci potowarzyszyla
Ale praca a pózniej padnięta nie mam sił
Klikać padam na maxa
Truskaweczka2017
Moderatorka
Dziewczyny miłego dnia
My zaraz wyruszamy w prawie 6- godzinną podróż nad morze trzymajcie kciuki za dobrą pogodę
My zaraz wyruszamy w prawie 6- godzinną podróż nad morze trzymajcie kciuki za dobrą pogodę
ankamaz
Trzymam mocno!! I dołączam nad morze w poniedziałek! miłego wczasowania ))Dziewczyny miłego dnia
Dobrego dnia dziewczyny!! )
kolorowaMama
Udanych urlopów u nas w uk dalej jesień i bez kurtki ani rusz [emoji57][emoji24][emoji24][emoji24]
askl25
Obawiam się Marlena że będę miała podobnie do ciebie. Moja lekarka tez ma słaby aparat i pewnie mi nie zdradzi czy to chlopiec czy dziewczynka Jeśli chodzi o wage to ja niestety cały czas pne się do przodu. Tylko że odkąd jestem w ciąży mimo mdłości tylko raz wymiotowałam. Do tego z ruchliwego tryby zycia mam siedzący Na mdłości pomagal mi starty wprost do herbaty imbir. Z odwodnieniem nie potrafie pomóc bo ja to 2L wypijałam nie bedac w ciązy (praca w gorącej kuchni-saunie).
Anula0000
Udanych urlopów u nas w uk dalej jesień i bez kurtki ani rusz [emoji57][emoji24][emoji24][emoji24]
A u nas w Wawce dzisiaj cieplej i nawet sloneczko zaszczycilo nas swoja obecnoscia Zastanawiam sie dziewczyny w czym bede chodzic w zimie, pod koniec ciazy( chodzi mi o to czy w cokolwiek sie w ogole zmirszcze) Z chlopcami urodzilam pod koniec sierpnia i mialam dwie dyzurne sukienki
reklama
olivka85
Mnie tez suszy moge pic non stop, najlepiej wchodzi woda gazowana, ale ta pije zawsze, bo ja nie lubie kolorowych napoi, bo sie nimi napic nie da. Zwykla tez pije zwlaszcza na placu zabaw, oo biore dla siebie i syna.Marlena pij pij. ...musisz się zmuszać. A jakieś elektrolity możesz? Np litorsal albo orsalit? Nie chce cie straszyć ale jak tak dalej to pod kroplowkami wyladujesz a to niepotrzebny stres. Trzymam kciuki.
U mnie z piciem odwrotnie mnie non stop suszy a już najbardziej w nocy. Co wstanie na siku to szklanka wody.a że wstaje 3 4 razy to limit trzeba uzupełnić
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Wizyty w lazience przez to sa co chwila.
W pierwszej ciazy kupilam sobie kurtke w zwyklym sklepie z takim paskiem pod biustem, moglam ja poszerzac i uszczuplac wg rozmiaru brzucha. Lezy w szafie do dzis bo nie wiedzialam co z nia zrobic. Jesli przyjdzie zimno to znow ja zaloze. Ale szcze modle sie zeby zimy nie bylo tak jak w tym roku, bo jak w styczniu urodzimy to nie chce siedziec w domu do konca lutego. Jak urodzilam syna temp w styczniu wynosila -30 w dzien.
A u nas w Wawce dzisiaj cieplej i nawet sloneczko zaszczycilo nas swoja obecnoscia Zastanawiam sie dziewczyny w czym bede chodzic w zimie, pod koniec ciazy( chodzi mi o to czy w cokolwiek sie w ogole zmirszcze) Z chlopcami urodzilam pod koniec sierpnia i mialam dwie dyzurne sukienki