reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Obie wersje są prawdziwe.
Jeśli wypijesz za dużo wody naraz (np litr albo więcej duszkiem), to przeleci przez twój organizm i wyczyści nerki i nic z tego nie skorzystasz i podobno wtedy również "Przepłukuje" organizm.
Jeśli będziesz piła po trochu to nic sobie nie wypłuczesz.
O widzisz dobrze wiedzieć:)dzieki:)

reklama
No i jak zawsze 23 i styczniówki juz śpią, cisza na forum:) ja chyba najdłużej siedzę :) ale mnie dziecko nie budzi w nocy ani rano (jeszcze), wiec moge sobie pozwolić. Dobranoc

Obawiam się Marlena że będę miała podobnie do ciebie. Moja lekarka tez ma słaby aparat i pewnie mi nie zdradzi czy to chlopiec czy dziewczynka :( Jeśli chodzi o wage to ja niestety cały czas pne się do przodu. Tylko że odkąd jestem w ciąży mimo mdłości tylko raz wymiotowałam. Do tego z ruchliwego tryby zycia mam siedzący :( Na mdłości pomagal mi starty wprost do herbaty imbir. Z odwodnieniem nie potrafie pomóc bo ja to 2L wypijałam nie bedac w ciązy (praca w gorącej kuchni-saunie).

:rolleyes:
Udanych urlopów u nas w uk dalej jesień i bez kurtki ani rusz [emoji57][emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas w Wawce dzisiaj cieplej i nawet sloneczko zaszczycilo nas swoja obecnoscia Zastanawiam sie dziewczyny w czym bede chodzic w zimie, pod koniec ciazy( chodzi mi o to czy w cokolwiek sie w ogole zmirszcze) Z chlopcami urodzilam pod koniec sierpnia i mialam dwie dyzurne sukienki:rolleyes:

Uffff szalejecie udało się nadrobić ale brak czasu na odpisanie bo lece do pracy. Coddzienie Was podczytuje ale nie mam kiedy napisać :( gratuluje udanych wizyt i poznanych płci:) miłego weekendu

reklama
Marlena pij pij. ...musisz się zmuszać. A jakieś elektrolity możesz? Np litorsal albo orsalit? Nie chce cie straszyć ale jak tak dalej to pod kroplowkami wyladujesz a to niepotrzebny stres. Trzymam kciuki.
U mnie z piciem odwrotnie mnie non stop suszy a już najbardziej w nocy. Co wstanie na siku to szklanka wody.a że wstaje 3 4 razy to limit trzeba uzupełnić

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez suszy moge pic non stop, najlepiej wchodzi woda gazowana, ale ta pije zawsze, bo ja nie lubie kolorowych napoi, bo sie nimi napic nie da. Zwykla tez pije zwlaszcza na placu zabaw, oo biore dla siebie i syna.
Wizyty w lazience przez to sa co chwila.
:rolleyes:

A u nas w Wawce dzisiaj cieplej i nawet sloneczko zaszczycilo nas swoja obecnoscia Zastanawiam sie dziewczyny w czym bede chodzic w zimie, pod koniec ciazy( chodzi mi o to czy w cokolwiek sie w ogole zmirszcze) Z chlopcami urodzilam pod koniec sierpnia i mialam dwie dyzurne sukienki:rolleyes:
W pierwszej ciazy kupilam sobie kurtke w zwyklym sklepie z takim paskiem pod biustem, moglam ja poszerzac i uszczuplac wg rozmiaru brzucha. Lezy w szafie do dzis bo nie wiedzialam co z nia zrobic. Jesli przyjdzie zimno to znow ja zaloze. Ale szcze modle sie zeby zimy nie bylo tak jak w tym roku, bo jak w styczniu urodzimy to nie chce siedziec w domu do konca lutego. Jak urodzilam syna temp w styczniu wynosila -30 w dzien.

Do góry