reklama
KIKI83
Fanka BB :)
Kolorowa kurcze oszczedzaj się!
@maryqska i @Shaer współczuje dolegliwości i bóli…
@julia0903 Ty masz problemy z zębami a ja od 2 dni mam masakryczny ból dziąsła/polika przy ósemce Na razie kupiłam szałwię i sobie robię płukanki, ale jeśli do jutra nie przejdzie to muszę isć do dentysty też, bo czuję, że tam ropę mam Ja mam tak beznadziejnie rosnącą ósemkę, że już 2 razy brałam na zapalenia z nią związane antybiotyk. Boję się, żeby teraz też się nie skończyło antybiotykiem No ciągle coś…:/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wiztyki!!! Powodzonka
@maryqska i @Shaer współczuje dolegliwości i bóli…
@julia0903 Ty masz problemy z zębami a ja od 2 dni mam masakryczny ból dziąsła/polika przy ósemce Na razie kupiłam szałwię i sobie robię płukanki, ale jeśli do jutra nie przejdzie to muszę isć do dentysty też, bo czuję, że tam ropę mam Ja mam tak beznadziejnie rosnącą ósemkę, że już 2 razy brałam na zapalenia z nią związane antybiotyk. Boję się, żeby teraz też się nie skończyło antybiotykiem No ciągle coś…:/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wiztyki!!! Powodzonka
kolorowaMama
Byłam u swojego GP oddałam mocz na posiew, mam nadzieje ze opuściła mnie ecoli [emoji16]
Zapytałam czy moze mi wytłumaczyć o co chodzi z tym krwiakiem, a ze wyjątkowo trafiłam lekarza a nie panią na wczasach wzięła kartkę i mi wszystko pięknie narysowała i wytłumaczyła. Krwiak jest tak jakby na górnej części łożyska i mowi, zeby uważać bo jest duży i jak bedzie rósł to na pewno pojawi sie krwawienie a jak sie nie pojawi to na 90% sie zmniejsza dlatego nie kontrolują cześciej. Dla mnie i tak to głupota i pójdę to sprawdzić na usg prywatnie ale przynajmniej wiem na czym stoję.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytałam czy moze mi wytłumaczyć o co chodzi z tym krwiakiem, a ze wyjątkowo trafiłam lekarza a nie panią na wczasach wzięła kartkę i mi wszystko pięknie narysowała i wytłumaczyła. Krwiak jest tak jakby na górnej części łożyska i mowi, zeby uważać bo jest duży i jak bedzie rósł to na pewno pojawi sie krwawienie a jak sie nie pojawi to na 90% sie zmniejsza dlatego nie kontrolują cześciej. Dla mnie i tak to głupota i pójdę to sprawdzić na usg prywatnie ale przynajmniej wiem na czym stoję.
Anula0000
Czesc dziewczyny.Byłam u swojego GP oddałam mocz na posiew, mam nadzieje ze opuściła mnie ecoli [emoji16]
Kolorowa mama. Ja tez mialam prawdopodobnie krwiaka i dlatego poltora tygodnia temu mialam ten krwotok i wtedy on sie pewnie oderwal i stad wlasnie to krwawienie. Dostalam 2 razy dziennie 100 luteiny dopochwowo i mialam lezec... Teraz po 10 dniach wczoraj na usg nie bylo po nim ani sladu, ani po odwarstwiajacej sie kosmowce, ktora po nim zostala. A bylo to spore, bo 44mm na 31 mm. Lez, odpoczywaj, nie dzwigaj, nie dopuszczaj do zaparc, zero seksu i powinno byc dobrze. Na pewno bedzie dobrze
A u nas dzisiaj po ulewnej nocy, rano woda wtargnela do pokoju, ktory jest nieco ponizej poziomu ziemi. Moj M z bratem od 5 rano do 6.30 wybierali wode wiadrami, koszmar jakis..
Wszystkim wizytujacym zycze samych dobrych wiesci, a reszcie udanego dnia. Ja sama mam dzisiaj wizyte kontrolna na 17-sta. Buziaki
bittersweet
Zaciekawiona BB
dziewczyny czy macie czasami bóle brzucha? Ja czasami odczuwam takie jakby "pieczenie, roziąganie, kłucie". Tydz temu USG wszystko było ok. Czy to normalne??
Lindia
Zaangażowana w BB
Kolorowa nie stresuj się za bardzo ja też mam dosyć sporego krwiaka, którego wykryto mi w 6 tc. Krwawilam przez jakiś tydzień. Niestety krwiak ulokował się tuż nad maluszkiem, który był znacznie mniejszy od krwiaka, dlatego lekarz mnie ostrzegł, że muszę się oszczędzać, ponieważ może zejść razem z ciążą. Na szczęście jestem już w 11 tygodniu i jest póki co wszystko w porządku. Mam nadzieję, że za tydzień na badaniu dowiem się, że krwiaka już nie ma
dziewczyny czy macie czasami bóle brzucha? Ja czasami odczuwam takie jakby "pieczenie, roziąganie, kłucie". Tydz temu USG wszystko było ok. Czy to normalne??
Mnie teraz boli jak na okres a podobno to nic złego bo się wszystko rozciąga ii będzie takie uczucie .
U mnie z tych obliczeń wychodzi 2x dziewczynka kurde oby sie w piatek sprawdziło !
reklama