reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kolorowa a lezysz? Moja kolezanka też miała krwiaka i też się dobrze wszystko skończyło, ale miała mega końską dawkę duphastonu i leżenie 7 tygodni :O W końcu krwiak się wchłonął. Może masz jakoś szansę, żeby Ci ktoś w PL załatwił Luteine lub Duphaston i przesłał? Z tego co mówisz to miałaś w pl mniejszego krwiaka a teraz się powiększył :( Też myślę, że będzie dobrze, ale jednak ja bym chyba powzięła jakieś kroki szybko żeby już leki działały + leżenie.

Anula a tu żadnych zaleceń od lekarza niech sie dzieje [emoji58] co za kraj, mój tez spory 62x30x48 mm
Kolorowa mama. Ze mnie tak chlupnelo, taki skrzep, ze zamarlam. Myslalam, ze to juz po ciazy. Jak pojechalam na IP to lekarz zrobil mi usg i wlasnie taka diagnoze postawil. Powiedziala mi, ze zadnej gwarancji nie daje 50 na 50. Bylam przerazona, wiec wiem co przezywasz. Za to powiem Ci na pocieszenie, bo naczytalam sie sporo o tym, ze bardzo rzadko dzieje sie cos naprawde zlego. Krwiak albo sie zmniejsza i wchlania albo odlepia sie tak jak u mnie i wykrwawia sie na zewnatrz... Jak poszlam na kontrole po 6 dniach to lekarz powiedzial, ze wcale nie tak latwo pizbyc sie zdrowej dzidzi, ktora zdrowo rosnie i bardzo chce zyc Takze nic sie nie martw, pamietaj, ze tylko spokoj nas uratuje Uszy do gory i nie zamartwiaj sie, bo pozytywne myslenie to ponad polowa sukcesu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula musi byc dobrze innej opcji nie biorę pod uwagę. Ale odpadam z sił czasami jedno sie skonczy i kolejne zaczyna.

Kiki no wlasnie nie wiem co robic bo żadnych zaleceń od lekarza nie mam ale chyba zrobie tak jak piszecie bede w miarę możliwości leżeć i nic innego mi nie pozostaje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moge zalatwic I przeslac Ci luteine. Z tym ze tak jak pisza dziewczyny jatez bym jak naajszybciej zaczela ja brac.... nie zaszkodzi na pewni, a moze pomoc. Oczywiscie wszystko bedzie dobrze, alr czasem mozna wspomoc :-)

pamiętam że ja leżałam w szpitalu z dziewczyną która miała krwiaka tylko ze ona krwawila.wypuscili ja dopiero jak przestała krwawic a na usg wyszlo że krwiak się zmniejsza chyba jakoś po 3tyg leżenia. oczywiście w domu miała leżeć i kontrolować krwiaka na usg u swojego lekarza.tez brała luteine.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry