reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kolorowa a lezysz? Moja kolezanka też miała krwiaka i też się dobrze wszystko skończyło, ale miała mega końską dawkę duphastonu i leżenie 7 tygodni :O W końcu krwiak się wchłonął. Może masz jakoś szansę, żeby Ci ktoś w PL załatwił Luteine lub Duphaston i przesłał? Z tego co mówisz to miałaś w pl mniejszego krwiaka a teraz się powiększył :( Też myślę, że będzie dobrze, ale jednak ja bym chyba powzięła jakieś kroki szybko żeby już leki działały + leżenie.

Anula a tu żadnych zaleceń od lekarza niech sie dzieje [emoji58] co za kraj, mój tez spory 62x30x48 mm
Kolorowa mama. Ze mnie tak chlupnelo, taki skrzep, ze zamarlam. Myslalam, ze to juz po ciazy. Jak pojechalam na IP to lekarz zrobil mi usg i wlasnie taka diagnoze postawil. Powiedziala mi, ze zadnej gwarancji nie daje 50 na 50. Bylam przerazona, wiec wiem co przezywasz. Za to powiem Ci na pocieszenie, bo naczytalam sie sporo o tym, ze bardzo rzadko dzieje sie cos naprawde zlego. Krwiak albo sie zmniejsza i wchlania albo odlepia sie tak jak u mnie i wykrwawia sie na zewnatrz... Jak poszlam na kontrole po 6 dniach to lekarz powiedzial, ze wcale nie tak latwo pizbyc sie zdrowej dzidzi, ktora zdrowo rosnie i bardzo chce zyc Takze nic sie nie martw, pamietaj, ze tylko spokoj nas uratuje Uszy do gory i nie zamartwiaj sie, bo pozytywne myslenie to ponad polowa sukcesu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula musi byc dobrze innej opcji nie biorę pod uwagę. Ale odpadam z sił czasami jedno sie skonczy i kolejne zaczyna.

Kiki no wlasnie nie wiem co robic bo żadnych zaleceń od lekarza nie mam ale chyba zrobie tak jak piszecie bede w miarę możliwości leżeć i nic innego mi nie pozostaje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moge zalatwic I przeslac Ci luteine. Z tym ze tak jak pisza dziewczyny jatez bym jak naajszybciej zaczela ja brac.... nie zaszkodzi na pewni, a moze pomoc. Oczywiscie wszystko bedzie dobrze, alr czasem mozna wspomoc :-)

pamiętam że ja leżałam w szpitalu z dziewczyną która miała krwiaka tylko ze ona krwawila.wypuscili ja dopiero jak przestała krwawic a na usg wyszlo że krwiak się zmniejsza chyba jakoś po 3tyg leżenia. oczywiście w domu miała leżeć i kontrolować krwiaka na usg u swojego lekarza.tez brała luteine.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry