reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
I cholera wie bo nie jestem w stanie podac daty zaplodnienia. M mial 10 dni wolnego akurat i 6 dni jest potencjalnie mozliwe...

A wg tabelkowego jest chlopak - wg wieku i miesiaca zaplodnienia

Kalendarz chiński liczy wiek matki i miesiąc zapłodnienia. U mnie według kalendarza wychodziła dziewczynka a na usg 80% chłopak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak patrzyłam to mi się zgadza pierwsza ciąża ale gdzieś znów znalazłam że liczysz swój wiek w momencie zapłodnienia i dodajesz 9 miesięcy i to już mi się nie sprawdza ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja tez wiem ze kwiecien :) ostatnia @ byla 4.04.2016 wiec zaszlam jakos potem :)
W jednym kalendarzu podajesz date urodzenia i date podejrzewanego zaplodnienia. a w drugim tabelka - wiek matki i miesiac zaplodnienia - tu chlopak wychodzi.

Link do: Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl tu wylazi ze dziewczynka

Link do: CHIŃSKI KALENDARZ PŁCI DZIECKA: zobacz jak zaplanować płeć dziecka - Ciąża - m.mjakmama24.pl

A tu chlopaczysko :D
Ha ha czyli masz 50/50 i nadal musisz czekać :)
Najlepsze jest to ze mi dzis wychodzi dwa razy dziewczynka a wtedy wyszedł chłopak :)
Edit: nie przepraszam przecież ja 7 maja a kwietnia! No mówiłam ze nie mysle:) czyli jak w maju i 29 lat to wychodzi ni dwa razy chłopak :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja tez wiem ze kwiecien :) ostatnia @ byla 4.04.2016 wiec zaszlam jakos potem :)
W jednym kalendarzu podajesz date urodzenia i date podejrzewanego zaplodnienia. a w drugim tabelka - wiek matki i miesiac zaplodnienia - tu chlopak wychodzi.

Widzę, że nawet ostatnia @ miałyśmy tego samego dnia :) mi z synem w tym kalendzrzu chinskim wyszlo, że powinna być córka, i teraz też wyszło, że córka. więc chociaż raz się zgodzilo :) przynajmniej póki co :)

Do góry