reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
I cholera wie bo nie jestem w stanie podac daty zaplodnienia. M mial 10 dni wolnego akurat i 6 dni jest potencjalnie mozliwe...

A wg tabelkowego jest chlopak - wg wieku i miesiaca zaplodnienia

Kalendarz chiński liczy wiek matki i miesiąc zapłodnienia. U mnie według kalendarza wychodziła dziewczynka a na usg 80% chłopak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tak patrzyłam to mi się zgadza pierwsza ciąża ale gdzieś znów znalazłam że liczysz swój wiek w momencie zapłodnienia i dodajesz 9 miesięcy i to już mi się nie sprawdza ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja tez wiem ze kwiecien :) ostatnia @ byla 4.04.2016 wiec zaszlam jakos potem :)
W jednym kalendarzu podajesz date urodzenia i date podejrzewanego zaplodnienia. a w drugim tabelka - wiek matki i miesiac zaplodnienia - tu chlopak wychodzi.

Link do: Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl tu wylazi ze dziewczynka

Link do: CHIŃSKI KALENDARZ PŁCI DZIECKA: zobacz jak zaplanować płeć dziecka - Ciąża - m.mjakmama24.pl

A tu chlopaczysko :D
Ha ha czyli masz 50/50 i nadal musisz czekać :)
Najlepsze jest to ze mi dzis wychodzi dwa razy dziewczynka a wtedy wyszedł chłopak :)
Edit: nie przepraszam przecież ja 7 maja a kwietnia! No mówiłam ze nie mysle:) czyli jak w maju i 29 lat to wychodzi ni dwa razy chłopak :)

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja tez wiem ze kwiecien :) ostatnia @ byla 4.04.2016 wiec zaszlam jakos potem :)
W jednym kalendarzu podajesz date urodzenia i date podejrzewanego zaplodnienia. a w drugim tabelka - wiek matki i miesiac zaplodnienia - tu chlopak wychodzi.

Widzę, że nawet ostatnia @ miałyśmy tego samego dnia :) mi z synem w tym kalendzrzu chinskim wyszlo, że powinna być córka, i teraz też wyszło, że córka. więc chociaż raz się zgodzilo :) przynajmniej póki co :)

Do góry