reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bardzo się ciesze ze Wasze dzieciaczki sa zdrowe. I troszkę zazdroszcze ze znacie już plec. Moja kolejna wizyta będzie równo w 16tyg 0dni według usg. I pierwsze co to będę pytac o plec :)

reklama
A ja czuje sie coraz gorzej
Brzuch mi doskwiera, niewiem co jeść bo wszystko czuje na żołądku ;((( jakas masakra ostatnie dwa tyg najgorsze a myślałam, ze bedzie juz tylko lepiej
W czwartek mam 8h pracy i juz kombinuje co wziasc do jedzenia zeby przetrwać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w zasadzie cala ta ciaze jestem na owocach i wwrzywach (procz cebuli i czosnku na ktore mam odruch wymiotny).
Sam zapach miesa i jego widok powoduje u mnie mdlosci. Jestem w stanie przelknac pieczona i grillowana rybe.
Moge zjesc kilka miskow zelkow czy kawalek czekolady bez nadzienia (mlecznej lub deserowej) i to tyle.
Mam nietolerancje na gluten i laktoze, ale przed ciaza pozwalam sobie czasem na kawalek pizzy, czy domowe ciasto a teraz zero. Nic. Zapomnialam sie i dojadlam po synku kawalek bulki kilka dni temu, skonczylo sie dwudniowymi bolami brzucha i biegunka.
Wspolczuje Wam dziewczyny bardzo

Maryqska Stosujesz sobie jakąś dietę? Może wyeliminowanie jakiś składników pomoże, moze lżejsze jedzenie mało a często. Poczytaj sobie o tym na necie na pewno sa jakies rady bo szkoda żebyś sie tak męczyła jeszcze jak ty do pracy chodzisz.
Co u was od rana?
Mój maz juz chce się wszystkim chwalić ze zna płeć- pepla jedna :) ja bym jeszcze poczekała. Nie mogłam dzis spac, sikam co 5 minut, burza mnie budziła itp. Mam zrobic badania moczu bo bardzo często sikam czy nie ma żadnej bakterii bo aż tak jak ja to nawet w ciazy za duzo ;) jutro zrobie badania bo dzis zapomniałam pojemniczka kupic. Bardzo jestem rozkojarzona w tej ciazy i zapominalska :) macie tez tak?
Miłego dnia
Za wizytujące trzymam kciuki i jestem myślami :)

Weronika jak byłam w pl i 24 czerwca miałam usg lekarz widział to samo ale ciezko mu było określić co to jest stawiał na naczynie krwionośne tyle ze miało 7mm a nie 62 [emoji58]
Poczekam 2 tyg pójdę prywatnie jak dalej bedzie taki sam to pójdę i bede kłamać, ze boli brzuch, ze plamilam bo tylko z takim czymś mam sie zgłosić do szpitala

Shaer ka odrzut od mięsa tez mam do tej pory choć myslalm, ze przejdzie po 12 tyg, ale o dziwo jem wędliny których przed ciąża nie tykalam bo było duzeeee bleee [emoji23]. Dziwny to stan. Owoce owszem zjadam duzo ale warzywa jakos do mnie nie przemawiają jakies z zupy zjem albo ewentualnie pomidor i ogórek na kanapce a tak to na żadne nie mam ochoty.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam

To widze ze nie tylko ja mam takie przeboje z brxuchem i rozwolnieniem...:/

KolorowaMama wiesz to chyba dobry pomysl odwiedzic lekarza, duzo lez!!

Weronika zaciskam kciuki za wizyte&&&&&

Ja wczoraj po tych rewolucjach, wieczorem szukalam dzidzi tetna, znalazlam i nagralam ;)

Milego dnia;)

Do góry