reklama
Cześć dziewczyny ja
Ja wizyte w 15 t i 4 d tez mam zaiar od razu pytac o płec mam nadzieje ze za 2 dni sie dowiem
Bardzo się ciesze ze Wasze dzieciaczki sa zdrowe. I troszkę zazdroszcze ze znacie już plec. Moja kolejna wizyta będzie równo w 16tyg 0dni według usg. I pierwsze co to będę pytac o plec
Ja wizyte w 15 t i 4 d tez mam zaiar od razu pytac o płec mam nadzieje ze za 2 dni sie dowiem
kolorowaMama
Fanka BB :)
Dopiero w 20tyg? Mi kazali zglosic sie za dwa tygodnie i mam mniejszego krwiaka niz Ty. Dostalam tez luteine. No tylko, ze mi pękł.
Najwazniejsze oszczedzac sie
Niestety w tym kraju usg to chyba jakis przywilej [emoji20] pewnie pójdę prywatnie za 2-3 tyg bo prawie 2 mc to za długo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
maryqska
A ja czuje sie coraz gorzej
Brzuch mi doskwiera, niewiem co jeść bo wszystko czuje na żołądku ;((( jakas masakra ostatnie dwa tyg najgorsze a myślałam, ze bedzie juz tylko lepiej
W czwartek mam 8h pracy i juz kombinuje co wziasc do jedzenia zeby przetrwać
Brzuch mi doskwiera, niewiem co jeść bo wszystko czuje na żołądku ;((( jakas masakra ostatnie dwa tyg najgorsze a myślałam, ze bedzie juz tylko lepiej
W czwartek mam 8h pracy i juz kombinuje co wziasc do jedzenia zeby przetrwać
Ja w zasadzie cala ta ciaze jestem na owocach i wwrzywach (procz cebuli i czosnku na ktore mam odruch wymiotny).
Sam zapach miesa i jego widok powoduje u mnie mdlosci. Jestem w stanie przelknac pieczona i grillowana rybe.
Moge zjesc kilka miskow zelkow czy kawalek czekolady bez nadzienia (mlecznej lub deserowej) i to tyle.
Mam nietolerancje na gluten i laktoze, ale przed ciaza pozwalam sobie czasem na kawalek pizzy, czy domowe ciasto a teraz zero. Nic. Zapomnialam sie i dojadlam po synku kawalek bulki kilka dni temu, skonczylo sie dwudniowymi bolami brzucha i biegunka.
Wspolczuje Wam dziewczyny bardzo
Sam zapach miesa i jego widok powoduje u mnie mdlosci. Jestem w stanie przelknac pieczona i grillowana rybe.
Moge zjesc kilka miskow zelkow czy kawalek czekolady bez nadzienia (mlecznej lub deserowej) i to tyle.
Mam nietolerancje na gluten i laktoze, ale przed ciaza pozwalam sobie czasem na kawalek pizzy, czy domowe ciasto a teraz zero. Nic. Zapomnialam sie i dojadlam po synku kawalek bulki kilka dni temu, skonczylo sie dwudniowymi bolami brzucha i biegunka.
Wspolczuje Wam dziewczyny bardzo
weronika87
Kolorowamama tak jak dziewczyny piszą krwiak się wchłonie ale musisz naprawdę leżeć. I na kontrolę tak jak mówisz wybierz się za 2,3 tygodnie. Ja miałam nie krwawilam leżałam i po 2 tyg nie było już po nim śladu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Maryqska Stosujesz sobie jakąś dietę? Może wyeliminowanie jakiś składników pomoże, moze lżejsze jedzenie mało a często. Poczytaj sobie o tym na necie na pewno sa jakies rady bo szkoda żebyś sie tak męczyła jeszcze jak ty do pracy chodzisz.
Co u was od rana?
Mój maz juz chce się wszystkim chwalić ze zna płeć- pepla jedna ja bym jeszcze poczekała. Nie mogłam dzis spac, sikam co 5 minut, burza mnie budziła itp. Mam zrobic badania moczu bo bardzo często sikam czy nie ma żadnej bakterii bo aż tak jak ja to nawet w ciazy za duzo jutro zrobie badania bo dzis zapomniałam pojemniczka kupic. Bardzo jestem rozkojarzona w tej ciazy i zapominalska macie tez tak?
Miłego dnia
Za wizytujące trzymam kciuki i jestem myślami
Co u was od rana?
Mój maz juz chce się wszystkim chwalić ze zna płeć- pepla jedna ja bym jeszcze poczekała. Nie mogłam dzis spac, sikam co 5 minut, burza mnie budziła itp. Mam zrobic badania moczu bo bardzo często sikam czy nie ma żadnej bakterii bo aż tak jak ja to nawet w ciazy za duzo jutro zrobie badania bo dzis zapomniałam pojemniczka kupic. Bardzo jestem rozkojarzona w tej ciazy i zapominalska macie tez tak?
Miłego dnia
Za wizytujące trzymam kciuki i jestem myślami
kolorowaMama
Weronika jak byłam w pl i 24 czerwca miałam usg lekarz widział to samo ale ciezko mu było określić co to jest stawiał na naczynie krwionośne tyle ze miało 7mm a nie 62 [emoji58]
Poczekam 2 tyg pójdę prywatnie jak dalej bedzie taki sam to pójdę i bede kłamać, ze boli brzuch, ze plamilam bo tylko z takim czymś mam sie zgłosić do szpitala
Shaer ka odrzut od mięsa tez mam do tej pory choć myslalm, ze przejdzie po 12 tyg, ale o dziwo jem wędliny których przed ciąża nie tykalam bo było duzeeee bleee [emoji23]. Dziwny to stan. Owoce owszem zjadam duzo ale warzywa jakos do mnie nie przemawiają jakies z zupy zjem albo ewentualnie pomidor i ogórek na kanapce a tak to na żadne nie mam ochoty.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Poczekam 2 tyg pójdę prywatnie jak dalej bedzie taki sam to pójdę i bede kłamać, ze boli brzuch, ze plamilam bo tylko z takim czymś mam sie zgłosić do szpitala
Shaer ka odrzut od mięsa tez mam do tej pory choć myslalm, ze przejdzie po 12 tyg, ale o dziwo jem wędliny których przed ciąża nie tykalam bo było duzeeee bleee [emoji23]. Dziwny to stan. Owoce owszem zjadam duzo ale warzywa jakos do mnie nie przemawiają jakies z zupy zjem albo ewentualnie pomidor i ogórek na kanapce a tak to na żadne nie mam ochoty.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
weronika87
Ja dzisiaj mam wizytę i ciekawe co powie na te moje erytrocyty w moczu masakra jakąś mam 74 a norma 30... trochę za dużo. . Trzymajcie kciuki o 19.30
reklama
Witam
To widze ze nie tylko ja mam takie przeboje z brxuchem i rozwolnieniem...:/
KolorowaMama wiesz to chyba dobry pomysl odwiedzic lekarza, duzo lez!!
Weronika zaciskam kciuki za wizyte&&&&&
Ja wczoraj po tych rewolucjach, wieczorem szukalam dzidzi tetna, znalazlam i nagralam
Milego dnia
To widze ze nie tylko ja mam takie przeboje z brxuchem i rozwolnieniem...:/
KolorowaMama wiesz to chyba dobry pomysl odwiedzic lekarza, duzo lez!!
Weronika zaciskam kciuki za wizyte&&&&&
Ja wczoraj po tych rewolucjach, wieczorem szukalam dzidzi tetna, znalazlam i nagralam
Milego dnia