Hej,
Widzę światło w ciemnym tunelu naszej wyprowadzki
Rany ile człowiek ma gratów... nawet jak myśli, że ma niewiele.
Ankamaz, u nas w miasteczku też nie ma pracy dlatego stąd uciekamy. Zawsze możesz założyć coś swojego
nawet niedużego, jakieś rękodzieło czy coś.
Kolorowa, świetne nazwisko
Danutka, w ciąży z nosem robią się dziwne rzeczy. Ja jak smarkam to też mam krew. Przez całą poprzednią ciążę tak miałam. I teraz znów. Ty masz widzę wersję hard
Julia, a długo to masz? tylko w ciąży czy wcześniej też? bo czasem ciąża nie współgra z układem trawiennym. Ja bym chyba zapytała lekarza, bo zawsze jest ryzyko np pasożytów.
Madziulka, a dzisiaj też Cię bolało?
HappyBabyMama, gratulacje!
Shaer, Julia, z tego co wiem, kilka dni nie wystarczy żeby poznać czy to gluten. Minimum miesiąc i dopiero wtedy można coś wnioskować. Mój mąż robił ten test.
Maryqska, jeej współczuję bardzo takich dolegliwości. Miejmy nadzieję, że szybko miną. W Polsce też co przychodnia to inaczej. W poprzedniej też nie miałam badań toxo ani tarczycy, nikt nie prowadził żadnej kartoteki ani nie zapisywał w karcie ciąży :/ w obecnej mam zupeeełnie inaczej. Dowiedz się, może u Was też co przychodnia to inne podejście.
W ogole co do badań to (w Polsce) jest coś takiego jak Karta Praw Pacjenta i tam są wszystkie przysługujące nam, ciężarnym, badania. Pewnie większość z Was by się zdziwiła co powinnyśmy mieć w ramach NFZ
Zawsze można się upomnieć.
hiv, hbs i hcv, rozyczke - tego np nie miałam NIGDY.