reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny gratuluje wizyt[emoji4]
Piekne foteczki malenstw!!

Kolorowa niespotkalam sie z takims czyms, badz ostrozna, niedzwigaj i tak jak mowia jak cos bedzie sie dzialo na IP

Dziewczyny powiedzcie mi czy jest sie czym martwic?
Od czasu do czasu dopadaja mnie zatrucia pokarmowe, dostaje silnych boli brzucha potem musze leciec na toalete..
A dzis mialam straszne bole zwijalalm sie z bolu i dopuki niedostalam rozwolnienia meczylam sie strasznie;(
A dzis nie jadlam nic tlustego...tylko sniadanie i drozdzowke...

Gratuluje cudownych wizyt. Ja ide w.piatek na 19:30 I juz sie stresuje ....bylo ok do wczoraj.a wczoraj po calym.weekkendzie przespacerowanym tak mnie.brzuch na.dole rozbolal jak na baaaardzo bolesna miesiaczke I az sie nie.moglam ruszac, cala zlana potem w.minucie ale.nie wiem czy to z.bolu czy ze strachu. Nie krwawie wiec nie pojechalam na.ip zwlaszcza.ze byla 22 I bylaby pewnie cala noc spedzona w szpitalu. Poczekam do piatku ale stres narasta....pozytywne wiesci od Was poprawiaaja.nastroj :-* a propo snow to mi sie dzis snilo ze biegalam za piekna....coreczka,.mimo ze lek pow ze na 80% chlopak. No ciekawe......

U mojego dzidziusia wszystko w porządku! Wywijał nożkami, rączkami, widać było nosek (duży - chyba po dziadku), szczękę, paluszki no wszystko:) ma ok 6 cm serducho bije także jestem przeszczęśliwa! Bałam sie jak cholera tej wizyty - głupia miałam jakies straszne przeczucia. Ale wszystko super. Mąż ze mną był wszystko oglądał pani doktor mu tłumaczyła co i jak :) w szoku jest ze to taki mały człowiek bo on myślał - cytat " że to taka plamka" :) ha ha. W poniedziałek mam prenatalne to powierza wszystko, ale jakoś już teraz jestem spokojniejsza. :) no i prawdopodobnie bedzie to SYN - ale to czułam od pierwszych dni, nawet nie wiem skąd:)

Julia to brzmi jak nadrwazliwosc na gluten (kazena i laktoza daja podobne objawy)
Meczylam sie tak okolo 3lata nim dk tego doszlam. Sprobuj na kilka dni wyeliminowac gluten i nabial i zobacz (wedliny tez moga zawierac te dwa skladniki)

U mojego dzidziusia wszystko w porządku! Wywijał nożkami, rączkami, widać było nosek (duży - chyba po dziadku), szczękę, paluszki no wszystko:) ma ok 6 cm serducho bije także jestem przeszczęśliwa! Bałam sie jak cholera tej wizyty - głupia miałam jakies straszne przeczucia. Ale wszystko super. Mąż ze mną był wszystko oglądał pani doktor mu tłumaczyła co i jak :) w szoku jest ze to taki mały człowiek bo on myślał - cytat " że to taka plamka" :) ha ha. W poniedziałek mam prenatalne to powierza wszystko, ale jakoś już teraz jestem spokojniejsza. :) no i prawdopodobnie bedzie to SYN - ale to czułam od pierwszych dni, nawet nie wiem skąd:)
Gratuluje udanej wizyty i zdrowego maluszka

reklama
Do góry