reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Marcje witam wśród przyszłych mam :)

Gratuluję dzisiejszych wizyt. Miło czytać, że z waszymi dzieciaczkami wszystko ok. Mam nadzieję, że i z moim tak będzie ;)

HappyBabyMama, super wiadomości.

Julia, tak jak mówi KolorowaMama, może być wirus. Jakbyś tak miała przed ciążą to bym zasugerowała zespół jelita wrażliwego na który ja cierpię (generalnie wszystko może spowodować zatwardzenie albo rozwolinienie i nigdy nie znam dnia ani godziny) ale biorąc pod uwagę że zdarzyło się to raz to podsumowałabym "ciąża" Jeśli jednorazówka to nie problem, gorzej jak będzie Cię męczyć dłużej to lepiej do lekarza.
Na pewno probiotyk nie zaszkodzi bez względu na przyczynę.

Ja ostatnio krwawię jak mocno wymiotuje, zdarzyło mi sie tak juz dwa razy
Ostatnio jest coraz gorzej
Nie daje rady, mdłości, wymioty
Dzis corka przyszła do mnie, obudziła mnie po 3 i tak nie spałam do 6 choc oczy sie kleiku, cos siedziało na żołądku, usnęłam koło 6 to zaraz Maz mnie obudził i moze spałam godzinę
Padam musiałam dzis jechać do lekarza, wlasnie siedzę u okulisty, bo w marcu miałam przeszczep rogowki i taka kontrolna wizyta

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maryqska
Trzymaj sie mocno. Skonsultuj to z lekarzem i unikaj szybkiego podnoszenia sie i pochylania. Mialas moze uszczelniane naczynka (jakby wypalane?) Nie pamietam jak to sie zwie.

reklama
Do góry