Witam Was serdecznie dziewczynki Moj M wyszedl pol godzinki temu, wiec wzielam sie za nadrabianie Zaczne od magnezu... Ja tez od tygodnia biore Magne B 6 i dziala, ale przypomnialam sobie o czyms takim co nazywa sie Olimp Chela-Mag B6 forte shot. Bardzo fajne shociki z duza zawartoscia, ktore nosilam ze soba w torebce. Sa swietne na jakies nagle skurcze czy jak mnie dopadlo kolatanie serca. A wlasnie, ostatnio miewam caly czas wysokie tetno, takie okolo 100, pomimo prawidlowego cisnienia i mysle, ze przez to szybko sie mecze, czy ktoras z Was tez tak ma lub miala? Co do nektarynek to zajadam conajmniej dwie dziennie, a i czeresni sporo( to owoce, ktore mi najbardziej pasuja). Dla porownania, w poprzedniej ciazy jadlam 2 kg pomaranczy dziennie Oliwka, wspolczuje nieprzyjemnej i nerwowej niespodzianki, ja mialam dokladnie taka sama w zeszla sobote i wiem jaki to paralizujacy strach. Musisz sie oszczedzac i duzo lezec, no i oczywiscie zadnego dzwiganis. Bedzie dobrze Wszystkim urlopowym mama zycze pieknej pogody i dobrego samopoczucia. Dzisiejszym wizytujacym pomyslnych wiadomosci, a Wam wszystkim pieknego i spokojnego dnia . A wlasnie, co do ciazowych ciuchow to ostatnio za niecala stowke, kupilam sobie na ciuszkach 4 pary ciazowych portek z h&m, dwie bluzki i sukienke, wszystko w stanie idealnym i co ciekawsze dorwalam swietny spiworek do spanis 0-6 nowy z metka za 5 zl, a sprawdzilam , ze normalnie taki sam w sklepie internetowym kosztuje 165 zl. Jestem z siebie dumna. Buziaki kochane