reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam Was serdecznie dziewczynki Moj M wyszedl pol godzinki temu, wiec wzielam sie za nadrabianie Zaczne od magnezu... Ja tez od tygodnia biore Magne B 6 i dziala, ale przypomnialam sobie o czyms takim co nazywa sie Olimp Chela-Mag B6 forte shot. Bardzo fajne shociki z duza zawartoscia, ktore nosilam ze soba w torebce. Sa swietne na jakies nagle skurcze czy jak mnie dopadlo kolatanie serca. A wlasnie, ostatnio miewam caly czas wysokie tetno, takie okolo 100, pomimo prawidlowego cisnienia i mysle, ze przez to szybko sie mecze, czy ktoras z Was tez tak ma lub miala? Co do nektarynek to zajadam conajmniej dwie dziennie, a i czeresni sporo( to owoce, ktore mi najbardziej pasuja). Dla porownania, w poprzedniej ciazy jadlam 2 kg pomaranczy dziennie Oliwka, wspolczuje nieprzyjemnej i nerwowej niespodzianki, ja mialam dokladnie taka sama w zeszla sobote i wiem jaki to paralizujacy strach. Musisz sie oszczedzac i duzo lezec, no i oczywiscie zadnego dzwiganis. Bedzie dobrze Wszystkim urlopowym mama zycze pieknej pogody i dobrego samopoczucia. Dzisiejszym wizytujacym pomyslnych wiadomosci, a Wam wszystkim pieknego i spokojnego dnia . A wlasnie, co do ciazowych ciuchow to ostatnio za niecala stowke, kupilam sobie na ciuszkach 4 pary ciazowych portek z h&m, dwie bluzki i sukienke, wszystko w stanie idealnym i co ciekawsze dorwalam swietny spiworek do spanis 0-6 nowy z metka za 5 zl, a sprawdzilam , ze normalnie taki sam w sklepie internetowym kosztuje 165 zl. Jestem z siebie dumna. Buziaki kochane
Mogę przybić piątkę,bo ja tez preferuje ciuchlandy, mój M na początku protestował, a jak zobaczył jakie ubrania i po ile to już nic nie mówi, kiedyś sprzedawałam na allegro a teraz jakoś nie mam weny ;p

reklama
Witan po wekeendziku;)

Oliwka ale strachu sie najadlas super ze nic sie niestalo!!!!

Wizytujacym dzis zaciskam kciuki za dobre wiesci;)

Ja prenatalne mam w piatek wiec jeszcze pare dni ale na 9 rano.

Ja jakos weny na pisanie niemam ostatnio...mdlosci wczoraj znow mnie meczyly niemoge sie doczekac konca[emoji4]

Dziewczyny. Powiedzcie mi, gdzie warto rodzic w Warszawie, jakie macie doswiadczenia? A moze jest jakas stronka na ktorej mozna poczytac w szczegolach o konkretnych warszawskich szpitalach, co oferuja itd...?

Oliwka bardzo dobrze się skończyło uff .. jak zaczełam czytac twój wpis od razu mi sie cisnienie podniosło.

Julia ja mam normalna wizyte w piatek ale na 19 dopiero zreszta jak zawsze ta sama godzina :)
Przynajmniej mi z praca nie koliduja wizyty :)
Ja juz sie nie umiem doczekac wizyty jak by nie patrzac bedzie juz prawie 16 tydz i mam nadzieje ze sie wkoncu dowiem kto u mnie mieszka :D

Ja tez lubie szmateksy choc w niektorych tak smierdzi, ze sie po prostu brzydze. Moj maz mocno brzydliwy na tym punkcie jest,nie zalozy. Ale on sie zawsze zalapie na promocje "z manekina". Czyli ciuszki z wystawy po obnizonej cenie :)
A ja musze kombinowac :)
Bardzo chcialabym z nim rodzic, bo jest duza pomoca i ma cos takiego, ze ludzie maja do niego respekt. I ogolnie chyba malo co go rusza, choc widoku swiezej krwi nie lubi, mnie za to zupelnie to nie rusza.

reklama
Ja tez lubie szmateksy choc w niektorych tak smierdzi, ze sie po prostu brzydze. Moj maz mocno brzydliwy na tym punkcie jest,nie zalozy. Ale on sie zawsze zalapie na promocje "z manekina". Czyli ciuszki z wystawy po obnizonej cenie :)
A ja musze kombinowac :)
Bardzo chcialabym z nim rodzic, bo jest duza pomoca i ma cos takiego, ze ludzie maja do niego respekt. I ogolnie chyba malo co go rusza, choc widoku swiezej krwi nie lubi, mnie za to zupelnie to nie rusza.
To poproś żeby z Tobą rodził, nie chce?

Do góry