Wczorajszy dzień mnie wykończył, 12 godzin w siodle, ale byliśmy nad morzem, poplażowaliśmy, zjadłam mule z frytkami, tylko białego piwka zabrakło. Dostaliśmy również 35 € mandatu zaparkowanie w miejscu niedozwolonym
. Dzisiaj spowrotem w mieście, wieczorem zostawiamy dzieci z ciocią i fru na mecz Francja Portugalia. Ciekawe czy nas rozniosą jak Francuzi przegrają, oby nie.
Mój D tez potrafi dać w kość, szczególnie jak narzekam, że mi niedobrze, a on - nie przesadzaj, na to ja- licz się z tym, że jak jesienią dostaniesz rotawirusa, to będę pierwszą osobą, która na patelni usmaży kiełbasę z cebula. Niby nic ale później słyszałam jak komuś przez telefon tłumaczył, że to jak długo trwający Rota.
Mój brzuch narazie niewielki, praktycznie go nie widać, może trochę wieczorem. Postanowiłam, że jak najdłużej będę chodziła w zwykłych ciuchach. Ciążowe wszystkie po oddawałam, a na mój rozmiar kupić np spodnie to zadanie prawie nie wykonalne. Zazwyczaj robią ciuchy na babki, które mają conajmniej 165. To przykre dla takich krasnali jak ja. Zostaje tylko sklep z ciuchami dziecięcymi