reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Mam to samo, jeszcze jakby to była pierwsza ciąza zrozumiałbym, ale On wie cholera jak to działa wie jak ja sie czuje
Szczerze nawet mu powiedziałam, ze żałuje ze jestem w ciazy ;(
Czuje sie ze nie mam wsparcia
I jeszcze idealnego spokojnego przed Tatusiem a ja furiatka jestem ;(
Złe sie dzis czuje ;((
Chyba chciałam sie wypłakać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poprostu nic Ci faceci nie rozumieją. Czubek własnego nosa tylko! Wstałam i dalej zła jestem.

reklama
Ja tez z samego rana sie pokłuciłam z moim wrrr
Dobrze ze jestem w pracy bo chyba bym dzisiaj w domu wszystko rozniosła z nerwów..
Człowiek wstaje z bólem głowy i brzucha budze mojego że bardzo źle się czuje i nie wiem czy dam rade isc dzisiaj do pracy a on no jak to nie idziesz do pracy ? przeciez musisz .. mówie źle się czuję a on na to już nie udawaj ! no cholera by mnie strzeliła wrr ale jestem zła

moj M ostatnio był chory to mówił że nawet nie ma siły się zająć synem jak chciałam się iść umyć za to ja mogę się zająć na zmianę biegają do toalety no więc tak ;) tak już jest ze jeden drugiego nie zrozumie jeśli sam nie będzie w takiej sytuacji .czasem mówię mojemu żeby się najadl zepsutej kiełbasy i wtedy porozmawiamy jak to jest ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez z samego rana sie pokłuciłam z moim wrrr
Dobrze ze jestem w pracy bo chyba bym dzisiaj w domu wszystko rozniosła z nerwów..
Człowiek wstaje z bólem głowy i brzucha budze mojego że bardzo źle się czuje i nie wiem czy dam rade isc dzisiaj do pracy a on no jak to nie idziesz do pracy ? przeciez musisz .. mówie źle się czuję a on na to już nie udawaj ! no cholera by mnie strzeliła wrr ale jestem zła
No nie! Nie dziwie się że się wkurzyłaś. A co Cię tak mocno brzuch boli? Co się dzieje?

moj M ostatnio był chory to mówił że nawet nie ma siły się zająć synem jak chciałam się iść umyć za to ja mogę się zająć na zmianę biegają do toalety no więc tak ;) tak już jest ze jeden drugiego nie zrozumie jeśli sam nie będzie w takiej sytuacji .czasem mówię mojemu żeby się najadl zepsutej kiełbasy i wtedy porozmawiamy jak to jest ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż jak ma 37 stopni goràczki to już umiera. Leży w łożku i trzeba się nim opiekować bo on nie ma siły. Ja z 39 ide do pracy zrobie zakupy a potem ugotuje obiad i ogarnę dom. Taka jest różnica miedzy kobietami a mężczyznami. Jakby faceci rodzili dzieci to cywilizacja by wymarła :)

No nie! Nie dziwie się że się wkurzyłaś. A co Cię tak mocno brzuch boli? Co się dzieje?

Kurcze nie wiem od kilku dni mnie strasznie boli podbrzusze rano no i popołudniu .. Ja sobie to tłumacze że maluch się rozciąga bo mi ostatnio brzuch urósł .. nie chce panikowac .. powiem to mojej gin na wizycie za tydz zobaczymy czy cos powie

Chory facet to masakra. Ma katar i ledwo 37 stopni gorączki a już ledwo żyje, on nie da rady z łóżka wstać :/ a jak kobieta chora to zero współczucia bo na pewno przesadza wyolbrzymia. Ja wczoraj też pokłóciłam się z moim M :/ wczoraj na prawdę źle się czułam, bolał mnie brzuch, było mi słabo i nie dobrzę a ten do mnie żebym nie przesadzała. Jeszcze tak źle w tej ciąży się nie czułam a on jeszcze pretensje do mnie. Faceci to nic nie rozumieją :(

Dzisiaj chyba dzien klotni z facetami. Ja z moim tez mialam niedawno zgrzyt niestety i nastala cisza. On na gorze, ja na dole... Tez wstalam dzisiaj z bolem glowy o jestem troche rozdrazniona... Wydaje mi sie, ze ostatnio jestem zestresowana i sa to bole napieciowe. Wystarczy rozmasowac szyje, kark i tyl glowy i czesto te bole ustepuja, ale do tego przydalaby sie druga osoba, a na co mi jakis sfochowany chlop, ech...

Hej dziewczyny;:):)
Uwielbiam tu zagladać bo w sekundzie mam lepszy nastrój:D
U mnie od wczoraj też kłótnia bo tak mnie mój denerwuje że bym go rozszarpała na kawałki. Tak samo wstałam dziś wykończona i z bólem głowy i nerwami ale już mi lepiej:-) :)
Tez juz 2 trymestr a tu brak mocy totalny. Nawet nie wiem czy nie gorzej niż na początku.
Miłego dnia i mniej nerwów:)

reklama
Dziewczyny pomocy, mojej młodej chyba odcisk na stopie się zrobił (tak jakby twardy bąbel głęboko pod skórą, przezroczysty) nie jest duży ale upierdliwy i bolesny, jak się za to zabrać??
i to nie kurzajka napewno.

Do góry