reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay
Na nogi pomaga kapiel (moczenie) w borowinie. Goi rany, sciaga pecherze i nawet jak mi malutki kamyk wszedl w stope i sie otorbielil to pomoglo.

Dziewczyny to wy nie wiecie,ze bole porodowe sa po to aby kobieta mogla poczuc to co facet z 37stopniowa goraczka?
Moj skamle tak jak jest w domu. Zdycha, prosi o herbatke i lezy w lozku. Jak ma sluzbe to potrafil z 38temp stac na sluzbie i nawet nie pisnal.

Marlena
W pierwszej ciazy mnie tez tak brzuszydlo ciagnelo. Raz myslalam ze mam atak wyrostka robaczkowego. Jak jestes szczupla (a chyba jestes) i nie rodzilasz wiec brzuch i macica niepowyciagne to niestety ma prawo bolec. Moze jakas ciepla (ale nie goraca) kapiel relaksacyjna? Mi pomagala rozgrzana pielucha tetrowa i kapiel z olejkiem rozanym

reklama
Hej dziewczyny. Mogę wam rękę podać bo też się przed chwilą pokłócilam z mężem. A poszło o owoce. Codziennie targami do domu siateczki owoców. Mniej więcej kilka nektarynek,pół kg śliwek, czereśni, moreli itp. Nie zdążę tego wymyc i wyłożyć na półmiski a owoców prawie nie ma. Właśnie przyszłam z zakupów i usiadłam odsapnac a mój gwiazdor popakował sobie owoców mi zostawił garstke i jedzie do mamusi bo od wczoraj remontuje jej łazienkę. Cofnelam go grzecznie przypominając że nie jest sam ze jestem ja i Antos. To strzelił focha i wyszedł zostawiając wszystko. Dziewczyny ja mu nie żałuję ale najpierw się dziwi że wydaje tyle kasy w warzywniaku i ma pretensje co ja kupiłam a potem taka sytuacja ze nawet nie zdążę powachac tych witaminek.
A na domiar złego Antos dziś wstał z gorączka 38.3 i innych objawów brak. Oby się nic nie rozwinelo ale dziś kiblujemy w domu.
Miłego dnia mimo wszystko

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O i jeszcze Wam powiem. Syna rodzilismy razem. Trwalo to dlugo,bole silne, potem sie zaklinowal, nie mogl przejsc, grozilo mi cc, ale w koncu poszedl i wylazl. Ale stracilamb duzo krwi,zaczelam tracic przytomnosc, maly byl wyziebiony wiec zabrali go na dogrzanie.
I wczoraj moj maz powiedzial ze ja nawet nie wiem przez co on przechodzil. Nooo przepraszam! To ja sie meczylam kilkanascie godzin, to ja wypchalam 4kilowego smoka, to minie na zywca cieli i zszywali, i to ja mialam cieknace cycki a w majtkach totalna rozklapioche, potem mi puscila czesc szwow i w ogole byla masakra. A on powie, ze przezyl masakre :D.
Tak rechotalam, ze sie balam ze popuszcze ze smiechu. Czasem mam wrazenie, ze mam dwojke dzieci w domu...

Jejku czytam was i dochodzę do wniosku, że jednak mój W nie jest taki zły :biggrin2: Nie zrobiłaś obiadu? To nic zjem tosty. Nie umyłaś garnków? Nie szkodzi przecież to tak samo mój obowiązek. I śniadanko zrobi, a jak się źle czuję to dzwoni i pyta czy na pewno leżę w łóżku. Chyba pora go docenić :-D

Lindia u mnie podobnie jak u ciebie. On ma gorczke 39st i idzie do pracy a ja 37,7 i umieram w łóżku. Mąż gotuje obiadki (teraz tylko w weekendy) czasami pozmywa :) Codziennie rano mam kawkę do łóżka. W poprzednich ciążach pamiętam jak się z nim kłóciłam ile ja się napłakałam:) A teraz to my się chyba naprawdę dotarliśmy bo to już 17 lat małżeństwa.

czasami wspominamy moją drugą ciąze i się smiejemy jak on mi rano przywozil kebeby albo cieple wypieki ( w trakcie jego pracy kierowcy ) i ja to wszystko wcinałam i za chwile dalej szlam spac hehehee

Umrę na żołądek jestem przy końcówce antybiotyku 7 tabletek do końca ale bóle żołądka sa juz nie do zniesienia nie pomaga osłona, kisiel, siemię, jogurty nic [emoji24][emoji24][emoji24] macie jeszcze jakies pomysły ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry