reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Niestety zdarzają się takie osoby, które są po prostu egocentryczne i nic ich nie zmieni. Miałam kiedyś takiego "przyjaciela" tylko, że on miał zaburzenie afektywne dwubiegunowe. Wszyscy (włącznie z jego rodzicami) byli źli, wykorzystywali go. Wszystkich krytykował i uważał, że powinni żyć pod jego dyktando. Natomiast on był ideałem. Pomagała mu, ale jak tylko ja potrzebowałam coś od niego to już nie miałam na co liczyć.

Także takie osoby po prostu są i nic się na to nie poradzi. Najlepiej się tym nie przejmować, choć to pewnie bardzo trudne, gdy chodzi o własną matkę

reklama
Za to tesciowa odwrotnie. Dla niej nic nie ma problemu.Chcesz dziecko zostawic zostaw. Ona sie zajmie. Czyli bedzie gadac przez telefon i zapomni dac dziecku jesc. Za to wlaczy telewizor, zostawi czekolade i oleje wszystko. Kiedys zgubila mi malego na parkingu i od tej pory nie zostawilam go juz wiecej.

Kiki ja jestem weekendowa zona. Jak m wraca to na ogol jest ledwo zywy i z pomoca roznie bywa.Ale starczy ze mlodego ustawi i z nim troche czasu spedzi.
Juz sie nauczylam ze jaj chce sie na kogos liczyc, to trzeba na siebie.

Za to tesciowa odwrotnie. Dla niej nic nie ma problemu.Chcesz dziecko zostawic zostaw. Ona sie zajmie. Czyli bedzie gadac przez telefon i zapomni dac dziecku jesc. Za to wlaczy telewizor, zostawi czekolade i oleje wszystko. Kiedys zgubila mi malego na parkingu i od tej pory nie zostawilam go juz wiecej.

Kiki ja jestem weekendowa zona. Jak m wraca to na ogol jest ledwo zywy i z pomoca roznie bywa.Ale starczy ze mlodego ustawi i z nim troche czasu spedzi.
Juz sie nauczylam ze jaj chce sie na kogos liczyc, to trzeba na siebie.
Jak to mowia umiesz liczyc licz na siebie.
Glowa do gory zawsze mozesz sie nam wygadac. Ja tez az tak super nie mam to bedzie moj najgorszy rok w zyciu. Jak dobrze zrozumialam mieszkacie sami wiec przynajmniej nikt Wam sie nie wchrzania w sprawy osobiste:happy:

Dziewczyny tak czytam i widze, ze kilka z was ma dzieci z poprzednich związków. Moj maz nie jest tata Majki i chyba najbardziej boje sie ze jak urodzi sie dzidzia to Maja bedzie czuła sie gorsza, ze to nie jej tata jest obok ?! Mój B jest dla niej bardzo dobry, ma wiecej cierpliwości niz ja i duzo czasu jej poświęca bardzo sie kochają ale boje sie tych zmian po przyjściu dzidzi, macie juz jakies doświadczenia ? Możecie sie nimi podzielić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dostałam dzisiaj ten detektor Angelsounds. Próbowałam, ale niestety nic nie usłyszałam :hmm: jutro jeszcze spróbuję, albo wieczorem przed snem. Będę próbowała codziennie do skutku :-) :)

Dziewczyny tak czytam i widze, ze kilka z was ma dzieci z poprzednich związków. Moj maz nie jest tata Majki i chyba najbardziej boje sie ze jak urodzi sie dzidzia to Maja bedzie czuła sie gorsza, ze to nie jej tata jest obok ?! Mój B jest dla niej bardzo dobry, ma wiecej cierpliwości niz ja i duzo czasu jej poświęca bardzo sie kochają ale boje sie tych zmian po przyjściu dzidzi, macie juz jakies doświadczenia ? Możecie sie nimi podzielić ?

Kolorowa Mama... Ja tez ciagle o tym mysle i spedza mi to sen z powiek, ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Moj partner i moje chlopaki maja bardzo dobry kontakt, ale nie taki ojciec-syn, tylko bardziej kumplowski. Mam nadziehe, ze chlopcom nie bedzie przykro, ze dzidzia ma tatusia, a oni nie... Bo tak naprawde nie maja kontaktu z ojcem zadnego i w ogole go nie pamietaja nawet...

Anula no walsnie a u nas jest odwrotnie Maja ma kontakt z tata i to dobry, bardzo ja kocha i dlatego ciezko było mi podjąć dezycję czy B mamucie wujkiem czy tata, dodam ze on jest zazdrosny o tatę Majki [emoji15] i troche na początku było zgrzytów, ze to bedzie dziwnie ze jedno dziecko bedzie mówiło tata a drugie wujek.

Witam

BabyWow ja po dwoch dniach szUkania rano znalazlam;) lezki sie pojawily;)
Teraz moge byc spokojna do wizyty, niemusze sie zastanawiac jaka jest sytuacja, choc niedawno chcialam M pokazac to juz nieznalazlam;)
Teraz postaram nagrac to.

reklama
Anula no walsnie a u nas jest odwrotnie Maja ma kontakt z tata i to dobry, bardzo ja kocha i dlatego ciezko było mi podjąć dezycję czy B mamucie wujkiem czy tata, dodam ze on jest zazdrosny o tatę Majki [emoji15] i troche na początku było zgrzytów, ze to bedzie dziwnie ze jedno dziecko bedzie mówiło tata a drugie wujek.

Kolorowa mama... Nic nie bedzie dziwnie, ale moje chlopaki mowia sobie od poczatku po imieniu i powiem szczerze, ze to sie calkiem niezle sprawdza Bedzie dobrze Uszy do gory...

Do góry