reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Betina a gdzie lecisz? Czy to wyjazd wakacyjny czy służbowy?

Ja już po pracy, całkiem przyjemnie było, właśnie opracowuję plan jutrzejszej drogi na usg - będzie to droga przez męki, z powodu szczytu NATO zamykają połowę miasta a mój lekarz przyjmuję w samym centrum.

Dziewczyny gratuluję wizyt, zazdroszczę, że już jesteście po... Też bym chciała.
Moje wyjściowe ciśnienie jest raczej trupie, potrafię mieć 80/60. Omdlenia chyba mogą wynikać ze zwiększonego obciążenia organizmu- więcej krwi do przepompowaniu, serducho narobi się za dwoje.

reklama
Widzę że same nisko-ciśnieniowe panie u nas :)
Uff ciężki dzień dzisiaj, mamy remont bloku i akurat dziś kuli ścianę przy oknie Adasia. Przerwali mu drzemkę po 20 min :/ strasznie się bidny męczył i padł po 15. Śpi do teraz, nie wiem jak to będzie w nocy. No i zaczynamy pakować rzeczy, bo przeprowadzamy się do moich rodziców do czasu przeprowadzki do naszego domku. Ehh nie wiem za co się zabrać :confused:

Betina a gdzie lecisz? Czy to wyjazd wakacyjny czy służbowy?

Ja już po pracy, całkiem przyjemnie było, właśnie opracowuję plan jutrzejszej drogi na usg - będzie to droga przez męki, z powodu szczytu NATO zamykają połowę miasta a mój lekarz przyjmuję w samym centrum.

Dziewczyny gratuluję wizyt, zazdroszczę, że już jesteście po... Też bym chciała.
Moje wyjściowe ciśnienie jest raczej trupie, potrafię mieć 80/60. Omdlenia chyba mogą wynikać ze zwiększonego obciążenia organizmu- więcej krwi do przepompowaniu, serducho narobi się za dwoje.
Uważaj na siebie bo wiesz że ostrzegają przed atakami terrorystycznymi w tym czasie w Warszawie. Mam nadzieje ze chociaż metrem nie jedziesz.

Trzymam kciuki za wizytę.
dziewczynom po wizytach gratuluje udanych wizyt. Super wiadomości. Oby tylko same takie dobre były:)
To wy macie badanie ginekologiczne na tych wizytach ze wam nadzerke widza?
Ile razy mialysmcie juz skierowanie na badania w czasie ciazy bo ja robiłam tylko ra a jestem prawie w 11 tyg.

Shear wiadomo, ze wszystko zalezy od sytuacji, ale my oboje z Mezem jestesmy dosc rodzinni, wiec nie wyobrazamy sobie mieszkac daleko od najblizszych i na cale szczescie nie musimy:) haha to moje wewnetrzne ja sie codziennie buntuje jezeli chodzi o sprzatanie:D jeszcze mam teraz Meza w domu caly czas, bo jest ponad miesiac na chorobowym i calkiem sie sprzatac nie chce, bo nas w domu prawie nie ma:p o matko jakie masz straszne sny:O

Kiki83 taka z Ciebie gwiazda erotykow haha?:D

Mnie tez czesto lamie spanie:/ i jak kiedys potrafilam funkcjonowac po 4-5 h spania, tak teraz nawet jak przespie 10 czy 12 to wstaje zmeczona:/

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wizytę.
dziewczynom po wizytach gratuluje udanych wizyt. Super wiadomości. Oby tylko same takie dobre były:)
To wy macie badanie ginekologiczne na tych wizytach ze wam nadzerke widza?
Ile razy mialysmcie juz skierowanie na badania w czasie ciazy bo ja robiłam tylko ra a jestem prawie w 11 tyg.

reklama
Do góry