reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Najgorsze bylo 57/57 wtedyw ogole nie wiedzialam co sie dziejekolo mnie. W szpitalu mysleli ze cpalam.

Moj syn starszy chodzi do p-kola od 3ciego roku zycia.W przyszlym roku tez bedzie, kolejny rok do zerowki. Zaliczylismy rok temu rota wirusa (10 dni w szpitalu) i jedno zapalenie oskrzeli.Jak tylko ma gluta zostawiam go w domu,zeby nie zarazal innych i gorszego paskudztwa nie przyniosl.

Tez sie zarejestrowalam po termoforek! Dam znac jak dostane. U nas sie super sprawdzal mis z taka grochowa dupka - sadza sie go na grzejnik i sie nagrzewa ale nie parzy.Swietny na kolki

Gratuluje udanych wizyt :) miko czytac takie dobre wieści i oby juz same takie były u nas :)

Co do nadżerki to ja miałam w pierwszej ciazy dosc spora ale lekarz powiedział mi ze wody płodowe przy odejściu lecza nadżerke, nie wierzyłam ale jak poszłam na kontrole po porodzie to po nadżerce nie było śladu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zarejestrowałam sie i bebiko i bebilon regulaminów nie czytałam;)
No właśnie bo nie chciało mi sie czytać a raczej boje sie jak cos jest za darmo:) bo zaraz beda mi przysyłać masę klamotow. Zaraz poczytam regulamin. A miała juz któraś profil ma czymś takim? Jakies przygody? Czy spokojnie mozna sie rejestrować?

reklama
Brawo dla dzisiejszych bąbli podejrzanych na usg:)
Ja idę jutro i mam ścisk żołądka juz ze stresu.
Co do nadzerki to tez mam lekką ale lekarz powiedział ze cytologie kontrolnie robić i tyle.W ciąży i tak się nie usuwa ani nic z nią nie robi wiec to raczej nie groźne.
Betina udanego urlopu i melduj się co jakiś czas:)
Co do kawy na ciśnienie to ja też miałam odrzut ale od paru dni pije jedna bo mnie to niskie ciśnienie dobija.

Do góry