reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Gratki wizyt.
BabyWoW, co u Ciebie?

Ja też niskociśnieniowiec. W ciąży 100/60 lub 90/60 to u mnie standard. Nawet raz było 90/50. Przestałam się dziwić co ja taka od rana senna w pracy.

Ja biorę Femibion 1 i Omegamed pragna DHA od czasu do czasu

reklama
Nie czytalam regulaminow.Podalam maila na smieciowa poczte, wiec sie spamem nie martwie. Raczej wysylaja spam elektroniczny niz produtky do domu wiec sie nie ma co nartwic.

Kawy unikam, choc za latte tesknie bardzo. Ponoc kofeina jest niewskazana

Shaer z tego co mi lekarz powiedział jedna słaba kawka dziennie nie zaszkodzi, a jeśli się ma słabe ciśnienie to jest nawet wskazana :-)

Ja też się zarejestrowalam, super, dzięki Wam dziewczyny :-)

Co do witamin to biorę Prenatal. Pije olej lniany,by zapewnić DHA. Zobaczymy.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam a my dziś ucieczkę z łeby zrobiliśmy zimno i pada wiejało ze opłacilismy tylko 1 dobe pod namiotem i do domku.A w niedziele ma byc pogoda wiec pojedziemy jeszcze raz mąż ma urlop.Pogoda w polsce w tym roku to jakas porażka.
J ja się zarejestruje uwielbiam prezenty.
Doczytam was jutro bo zmęczona drogą jestem 388 kil mamy z domu do łeby,ale czego nierobi się dla dzieci tak bardzo płakały ze niema pogody wiec obiecaliśmy że jak tylko bedzie ciepło to tam wrócimy.

Zarejestrowalam sie lubie prezenty[emoji4]

Nutka fajne takie wypady;) spontany;)

Ja dzis dostalam do domu detektor, no i nic nie znalazlam choc jeszcze dzis sprobuje! A z ktoras z Was ma? Probowala poszukac?

No właśnie bo nie chciało mi sie czytać a raczej boje sie jak cos jest za darmo:) bo zaraz beda mi przysyłać masę klamotow. Zaraz poczytam regulamin. A miała juz któraś profil ma czymś takim? Jakies przygody? Czy spokojnie mozna sie rejestrować?
ja miałam,po porodzie dają w szpitalu do uzupełnienia, później wysyłaja próbki kaszek, słoiczki dostawałam, śliniaczki, z poradnikami co do danego wieku należy,np. jak wprowadzać jedzenie itd. no i kupa maili, ale czasem tez z ciekawymi informacjami :)
Teraz tez na pewno uzupełnię w szpitalu (czasem chyba trzeba samemu wysłać, a u mnie normalnie pielegniarki zbierały) ale podam inny nr telefonu, bo akurat telefonicznie później zawracali bardzo głowę z jakimis książeczkami, że za darmo a później się okazuje ,że trzeba zrezygnować z dalszych bo inaczej naliczają ci- tak koleżanka się wkopała

reklama
Ja na fotelu nie siedziałam jeszcze ani razu w ciąży, ale cytologię mialam na koniec roku,więc aktualna , pewnie teraz zrobi badanie ginekologiczne i piersi

Do góry