reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Betina a gdzie lecisz? Czy to wyjazd wakacyjny czy służbowy?

Ja już po pracy, całkiem przyjemnie było, właśnie opracowuję plan jutrzejszej drogi na usg - będzie to droga przez męki, z powodu szczytu NATO zamykają połowę miasta a mój lekarz przyjmuję w samym centrum.

Dziewczyny gratuluję wizyt, zazdroszczę, że już jesteście po... Też bym chciała.
Moje wyjściowe ciśnienie jest raczej trupie, potrafię mieć 80/60. Omdlenia chyba mogą wynikać ze zwiększonego obciążenia organizmu- więcej krwi do przepompowaniu, serducho narobi się za dwoje.

reklama
Widzę że same nisko-ciśnieniowe panie u nas :)
Uff ciężki dzień dzisiaj, mamy remont bloku i akurat dziś kuli ścianę przy oknie Adasia. Przerwali mu drzemkę po 20 min :/ strasznie się bidny męczył i padł po 15. Śpi do teraz, nie wiem jak to będzie w nocy. No i zaczynamy pakować rzeczy, bo przeprowadzamy się do moich rodziców do czasu przeprowadzki do naszego domku. Ehh nie wiem za co się zabrać :confused:

Betina a gdzie lecisz? Czy to wyjazd wakacyjny czy służbowy?

Ja już po pracy, całkiem przyjemnie było, właśnie opracowuję plan jutrzejszej drogi na usg - będzie to droga przez męki, z powodu szczytu NATO zamykają połowę miasta a mój lekarz przyjmuję w samym centrum.

Dziewczyny gratuluję wizyt, zazdroszczę, że już jesteście po... Też bym chciała.
Moje wyjściowe ciśnienie jest raczej trupie, potrafię mieć 80/60. Omdlenia chyba mogą wynikać ze zwiększonego obciążenia organizmu- więcej krwi do przepompowaniu, serducho narobi się za dwoje.
Uważaj na siebie bo wiesz że ostrzegają przed atakami terrorystycznymi w tym czasie w Warszawie. Mam nadzieje ze chociaż metrem nie jedziesz.

Trzymam kciuki za wizytę.
dziewczynom po wizytach gratuluje udanych wizyt. Super wiadomości. Oby tylko same takie dobre były:)
To wy macie badanie ginekologiczne na tych wizytach ze wam nadzerke widza?
Ile razy mialysmcie juz skierowanie na badania w czasie ciazy bo ja robiłam tylko ra a jestem prawie w 11 tyg.

Shear wiadomo, ze wszystko zalezy od sytuacji, ale my oboje z Mezem jestesmy dosc rodzinni, wiec nie wyobrazamy sobie mieszkac daleko od najblizszych i na cale szczescie nie musimy:) haha to moje wewnetrzne ja sie codziennie buntuje jezeli chodzi o sprzatanie:D jeszcze mam teraz Meza w domu caly czas, bo jest ponad miesiac na chorobowym i calkiem sie sprzatac nie chce, bo nas w domu prawie nie ma:p o matko jakie masz straszne sny:O

Kiki83 taka z Ciebie gwiazda erotykow haha?:D

Mnie tez czesto lamie spanie:/ i jak kiedys potrafilam funkcjonowac po 4-5 h spania, tak teraz nawet jak przespie 10 czy 12 to wstaje zmeczona:/

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wizytę.
dziewczynom po wizytach gratuluje udanych wizyt. Super wiadomości. Oby tylko same takie dobre były:)
To wy macie badanie ginekologiczne na tych wizytach ze wam nadzerke widza?
Ile razy mialysmcie juz skierowanie na badania w czasie ciazy bo ja robiłam tylko ra a jestem prawie w 11 tyg.

reklama
Do góry