reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
już wrzuciłam fotki na forum wózkowe :) tylko podwojnie mi obrazki się wgraly. kupiłam na olx.
obok wozka moja mlodsza corka stoi :)

Witam nowe mamusie [emoji8]

Gratuluje udanych wizyt :**

Czoperka rozwiazanie z łóżkiem genialne !

Ja od 3 w nocy jak wzięłam antybiotyk sie mecze z bólem żołądka i Mdłościami :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe kolezanki;)

Czoperka z corka tez mielismy taki patent z lozeczkiem;)

My mieszkamy w domu, parter my zajmujemy , pietro tescie, duzo ogrodu wiec idealne dla Nas miejsce.
Jedyny problem w tym ze mamy: salon , 2 sypialnie, lazienka kuchnia, korytarz i ogrod. Ale przydalaby sie jeszcze jedna sypialnia i za jakis czas bedziemy negocjowac z tesciami czy by nam uzyczyli jeszcze jedno pomieszczenie...poniewaz corki sypialnia jest malutka i niema szans na 2 dzieci tam;)

Askl25 jak byla okazja to warto skorzystac;)

Kolorowa mama a wzielas cos oslonowego na zoladek?

reklama
mmm leczo! też muszę zrobić, a dzisiaj po prostu schabowe zrobię ;)

@aniay i jak się czujesz ? jakaś poprawa ? współczuję bardzo,sama mam bóle żołądka i aż płacze ,ale na szczęście co jakiś czas mi tak się dzieje. Ostatnio tak bolał mnie żołądek, zaczęłam mocno naciskać i zwymiotowałam - taka ulga

@kolorowaMama zdrówka !!

W końcu umówiłam się na te usg genetyczne na 14 lipca,chyba będzie nas więcej wizytować w tym terminie??
Będę już w 13t4d i nie wiem,czy nie za późno, bo ostatnio bąbel był większy o 2 dni chyba, a któraś pisała,że tylko do 85 mm hmmm no ale chyba lekarz wie co robi ..

Do góry