reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Truskaweczka co to jest chłopski garnek???bo chyba tez go chcę
Truskaweczka2017
Moderatorka
Nie mogałm znaleźć na necie identycznego przepisu jak robi moja mama. Ten jest najbardziej podobny tylko mama robi bez papryki, a często dodaje marchewkę pokrojoną w plastry wersja bez kapusty też jest dobra. I mi najbardziej smakuje polane sosem tzatziki albo sosem czosnkowym. Pycha
Link do: moje pasje: Chłopski garnek po mojemu
Link do: moje pasje: Chłopski garnek po mojemu
kolorowaMama
Witam nowe mamusie [emoji8]
Gratuluje udanych wizyt :**
Czoperka rozwiazanie z łóżkiem genialne !
Ja od 3 w nocy jak wzięłam antybiotyk sie mecze z bólem żołądka i Mdłościami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanych wizyt :**
Czoperka rozwiazanie z łóżkiem genialne !
Ja od 3 w nocy jak wzięłam antybiotyk sie mecze z bólem żołądka i Mdłościami
Witam nowe kolezanki
Czoperka z corka tez mielismy taki patent z lozeczkiem
My mieszkamy w domu, parter my zajmujemy , pietro tescie, duzo ogrodu wiec idealne dla Nas miejsce.
Jedyny problem w tym ze mamy: salon , 2 sypialnie, lazienka kuchnia, korytarz i ogrod. Ale przydalaby sie jeszcze jedna sypialnia i za jakis czas bedziemy negocjowac z tesciami czy by nam uzyczyli jeszcze jedno pomieszczenie...poniewaz corki sypialnia jest malutka i niema szans na 2 dzieci tam
Askl25 jak byla okazja to warto skorzystac
Kolorowa mama a wzielas cos oslonowego na zoladek?
Czoperka z corka tez mielismy taki patent z lozeczkiem
My mieszkamy w domu, parter my zajmujemy , pietro tescie, duzo ogrodu wiec idealne dla Nas miejsce.
Jedyny problem w tym ze mamy: salon , 2 sypialnie, lazienka kuchnia, korytarz i ogrod. Ale przydalaby sie jeszcze jedna sypialnia i za jakis czas bedziemy negocjowac z tesciami czy by nam uzyczyli jeszcze jedno pomieszczenie...poniewaz corki sypialnia jest malutka i niema szans na 2 dzieci tam
Askl25 jak byla okazja to warto skorzystac
Kolorowa mama a wzielas cos oslonowego na zoladek?
kolorowaMama
Julia mam lakcid tylko zastanawiam sie jedna ampułka to wystarczajaco ?
reklama
ankamaz
mmm leczo! też muszę zrobić, a dzisiaj po prostu schabowe zrobię
@aniay i jak się czujesz ? jakaś poprawa ? współczuję bardzo,sama mam bóle żołądka i aż płacze ,ale na szczęście co jakiś czas mi tak się dzieje. Ostatnio tak bolał mnie żołądek, zaczęłam mocno naciskać i zwymiotowałam - taka ulga
@kolorowaMama zdrówka !!
W końcu umówiłam się na te usg genetyczne na 14 lipca,chyba będzie nas więcej wizytować w tym terminie??
Będę już w 13t4d i nie wiem,czy nie za późno, bo ostatnio bąbel był większy o 2 dni chyba, a któraś pisała,że tylko do 85 mm hmmm no ale chyba lekarz wie co robi ..
@aniay i jak się czujesz ? jakaś poprawa ? współczuję bardzo,sama mam bóle żołądka i aż płacze ,ale na szczęście co jakiś czas mi tak się dzieje. Ostatnio tak bolał mnie żołądek, zaczęłam mocno naciskać i zwymiotowałam - taka ulga
@kolorowaMama zdrówka !!
W końcu umówiłam się na te usg genetyczne na 14 lipca,chyba będzie nas więcej wizytować w tym terminie??
Będę już w 13t4d i nie wiem,czy nie za późno, bo ostatnio bąbel był większy o 2 dni chyba, a któraś pisała,że tylko do 85 mm hmmm no ale chyba lekarz wie co robi ..