reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Hej dziewczyny. U mnie wszystko w porządku. Wczoraj miałam genetyczne i wszystko jest ok z dzidziusiem. Poszedł ze mną mąż i pierwszy raz widział na "żywo".
Ale jeżeli już piszecie o domach/mieszkaniach mam pytanie. Czy łóżeczko dla dziecka najlepiej wstawić przy naszym łóżku? To moje pierwsze dziecko wiec się nie dziwcie ze o to pytam. U mnie w sypialni nie ma zbytnio miejsca, dlatego kombinuje co zrobić.
Ja sobie bardzo chwale czas kiedy oliwka spala u nas w pokoju.
Tutaj w Anglii zalecaja albo nawet nakazuja (?) zeby dziecko do pół roku spalo w pokoju rodzicow. Z przyjemnoscia sie zastosuje.
Ma to te zalete ze dziecko uczy sie spać nawet jak cos sie wokol niego dzieje i nie budzi go byle szmer.
Dzieki za troske dziewczyny, troche dzis lepiej I na szczescie w pracy nie jestem ale zoladek sie wywraca jak tylko coś robie. Mam nadzieje ze do jutra odpusci.
Anula0000
Fanka BB :)
Czesc Lindia. Ja tez jestem tutaj od dzis... Mam 37 lat i prawie 13-sto letnie blizniaki. Z ta dzidzia mam termin na 18 stycznia, ale ciaza jest zagrożona i musze lezec. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, bo bardzo sie boje... Pozdrawuam
bittersweet
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny możecie mi napisać jakie miałyście PI (ductus venosus) podczas badania genetycznego? Powinno być napisane w opisie lub na zdjęciu. Z góry dzięki, u mnie nie jest do końca prawidłowe i się zastanawiam ile wynosiło u Was?
HappyBabyMama
Witajcie nowe styczniówki. Współczuje leżenia ale czego sie nie robi dla bobaska. Na pewno wszystko bedzie dobrze, ale leżenia nie zazdroszczę. Jak sie nudzisz to pisz do nas. Masz bliźniaki wiec i doświadczenie
Lindia oszczędzaj się my tu bedziemy cię pilnować
Kolorowa jak sie czujesz? Jestes na l4?
Lindia oszczędzaj się my tu bedziemy cię pilnować
Kolorowa jak sie czujesz? Jestes na l4?
Anula0000
Ja dostalam w sobote krwotoku, okazalo sie, ze dolny biegun kosmowki mi sie odkleja. Lezenie, lezenie i jeszcze raz lezenie i 100 mg luteiny dopichwowo dwa razy dziennie... Z dzieckiem poki co wszystko ok, ale boje sie, co bedzie dalej. 12 lipca mam badania prenatalne Usg i test Pappa...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...
reklama
Natalijka;)
Zaciekawiona BB
Beetersweet u mnie Pl- 0,87.