reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czoperka zalezalo nam na prostej bryle, zeby jednak obnizyc koszty:-) no szalone, szalone:-D ale zawsze mozecie "dobudowac" drugi jak sie jednak nie pomiescicie to jakas alternatywa jest:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny, wczoraj w nocy bylam o krok od szpitala, wymioty wykanczaly mnie tak że nie byłam w stanie nawet lezec.
Jestem wdzieczna za lekarzy "po godzinach" bo uratowal moj zoladek i chociaz kawałek nocy przespalam.
Nie sadziłam ze na koniec trymestru może byc tak zle.

aniay mam nadzieje ze juz lepiej
Czoperka rzeczywiscie ciezko mi sobie wyobrazic 4 osoby na 35 metrach, ale pewnie wszystko to kwestia organizacji ; ) Fajna opcja ze mozecie sobie "dobudowac" kolejna czesc jesli stwierdzicie ze 35 to za malo. My jestesmy w trojke na 65m i jest dla mnie w sam raz, a przy 4 planujemy cos wiekszego, tak zeby kazdy mial swoj kat.
BubblesGirl fajny project domku, klasyczny, ale to n aplus bo przetrwa kazda mode I sie nie znudzi

jeszcze dwa dni I urlop! jee

Aniay dobrze że chociaż troche pospałaś .. masz nieprzyjemnie ze tak na koniec trymetru cię bierze ..

Czoperka i BubblesGirl macie super że sie bedziecie budowac :) My mamy plany kupic działkę po weselu i sie wybudować :) Zawsze chciałam mieszkać w domu jednorodzinnym dlatego ze ja ze wsi ale moj ciezko ma sie przekonac bo to czysty miastowy :)

Brzusio super że wszystko okey :) Gratuluję dziewczynki :)

Shaer to ja mam problem z pleśniawkami .. byłam wczoraj w aptece i panie powiedziały że niczego mi nie daja bez konsultacji z lekarzem bo nie chcą brac odpowiedzialnosci za mnie i dziecko. Powiedziały ze do wizyty mam brac paracetamol przeciwbólowy i płukac rumiankiem zeby opuchlizna zeszła .. A do wizyty jeszcze 10 dni

Witam

Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt!

Czoperka dom swietny;)

Aniay jeny mega wspolczuje nocki;/ lepiej juz sie czujesz?

BubblesGirl fajny domek;)

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę domków mi też się marzy mieć mały, parterowy ale póki co nie mamy możliwości finansowych:( Mamy mieszkanie 52m i jakoś będziemy musieli się pomieścić:D Wiem że to sporo nawet,ale trzeba być osobą dobrze zorganizowaną a my raczej do takich nie należymy i we dwójkę nam ciężko przy tym metrażu bo ciągle miejsca brakuje:D ale ogarniemy jakoś mam nadzieję

ja mam segment 100m, na gorze sa trzy sypialna na dole kuchnia z salonem i powiem Wam ze ja nie wiem jak z dwojka dzieci sie pomieszcze ;) moze dlatego ze nie mamy ani garazu ani piwnicy ani strychu (przynajmniej tak sobie to tlumacze ;) ) i wiekszosc gratów wlasnie kombinuje gdzie wywiesc, pomijam fakt ze jestem typem zbieracza i nie lubie pozbywac sie rzeczy zwlaszcza ubran ;)

Czoperka, BubblesGirl strasznie Wam zazdroszczę domków :) my na początku przyszłego roku bierzemy kredyt na mieszkanie ale mamy też plany żeby w przyszłości kupić działkę i wybudować dom. Takie moje marzenie. Ja pochodzę ze wsi i nie wyobrarzam sobie całego życia spędzić w bloku. A jak nie to "na starość" przeniesiemy się do domu moich rodziców ;)

Truskaweczka ja zaluje, ze kupilismy mieszkanie 5 lat temu, moglismy sie od razu brac za dom, ale wczesniej nawet o tym nie myslelismy, jezeli wam chodzi dom po glowie w przyszlosci to moze nie pakujcie sie w mieszkanie tylko od razu dzialajcie z domem, po co sie dwa razy pakowac w koszty:tak:

Martyna czyli macie idealny uklad dla rodzinki 2+2 :-) na pewno sie pomiescicie:tak:

LoLaa a macie 2 czy 3 pokoje?

Dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie?
Mnie syn zaskoczyl, bo wstal po 8, co dla nas jest bardzo wczesnie, wiec jestem srednio wyspana hehe:)

Pogoda do kitu, no nic sie nie chce:/

Sa jakies wizyty dzis?:)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BubblesGirl ale Ci zazdroszcze tej 8. umnie synek rok i dwa miesiace i budzi sie w nocy milion razy a od 5 jest walka zeby jeszcze troche pospal , juz nie pamietam co to znaczyc stan "wyspany" ;)

u nas pogoda piekna az sie zdzwilam ze tak cieplo

Do góry