Czoperka
Fanka BB :)
Olivka85, HappyBabyMama, znam te sposoby i stosuję od dawna na przeziębienia, ale ten kaszel wziął siętak znikąd (ponad miesiąc temu). Byłam u rodzinnego i powiedziała że siedzi mi coś nisko na oskrzelach i że te domowe sposoby nie działają za bardzo na odkrztuszanie. Kazała mi stawiać bańki (choć i tak w ciąży się oczywiście nie powinno) i oklepywać. Nie wiele to dawało. I przy okazji jak byłam na wizycie u gina to usłyszał jak kaszlę i kazał mi wziąć Flegaminę. Nawet nie pomyślałam i kupiłam. Po przeczytaniu ulotki odstawiłam na półkę. Kaszel prawie już sam przeszedł. Ale widzicie same - takiego mam lekarza.. tylko leki, suplementy, syropki by dawał :/
Askl25, łał no to nieźle macie dobrze że mąż dzielny co do alko to też wypiłam spoooro wina zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży. Ale już sto razy czytałam o tym, że jeśli dziecko "przeżyło" to znaczy że wszystko jest w porządku
Askl25, łał no to nieźle macie dobrze że mąż dzielny co do alko to też wypiłam spoooro wina zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży. Ale już sto razy czytałam o tym, że jeśli dziecko "przeżyło" to znaczy że wszystko jest w porządku