reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Z tymi lekami to dramat. Pewnie nie jeden lekarz waszym dzieciom przepisał clemastin na katar mój Antek miał nie raz np a w ulotce napisane że nie podawać chyba do 12 roku życia. Kiedyś pediatra powiedział że przemysły farmaceutyczne tak piszą na ulotkach bo się asekuruja,bo nie zrobili dokładnych badań itp
Osobiście mam nadzieję że lekarz znając skład leku wie co jest bezpieczne i w jakich dawkach.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ankamaz u mnie tez waga w miejscu niby ale brzuszek już urósł. Zaczęłam nawet nosić spodnie ciążowe[emoji4]
Ja też w ciążowe gacie się już ubrać mogę. Na szczęście jest ciepło i luźne bluzki i kiecki dają radę. Niemniej jednak u mnie nie da się ukryć. Już mi wszyscy sąsiedzi pogratulowali .A czy przytylam nie wiem okaże się na wizycie. Pewnie 2 kg mam do przodu bo wciągam jak odkurzacz

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie 1kg do przodu nareszcie ;)

Co do ulotek to mi lekarz w Polsce powiedział, ze firmy farmaceutyczne nie maja pieniędzy na badanie leków na kobietach ciężarnych bo koszta sa ogromne dlatego piszą, jak pisza ale ile w tym prawdy [emoji15] nie wiem.

Musze wam powiedzieć, ze mój B wczoraj kupił mi sokowirówkę i niezły zapas owoców i warzyw, zmusiłem sie dzis i wypiłam mix z jabłek, marchwi i natki pietruszki i po kilku godzinach załatwiłam sie bez problemu [emoji15] jednak co natura to natura [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że tutaj już poznane wszystkie i wszystkie styczniowki?:) moja ciąża zaczęła się dobrze ale potem się zaczęły wymioty i trwają ciągle rano, i okropne bóle dolnego odcinka pleców to samo przezywalam w pierwszej ciąży:( ale na pocieszenie moi tesciowie zabrali mojego synka Jasia na weekend mąż w pracy do 22 a więc relacje ;)

Ja mam może z 0,5 kg do przodu. Ale brzuch mały, mieszczę się w swoje normalne ciuchy. W pierwszej ciąży też tak miałam.

KolorowaMama, o taaak soki wymiatają <3

Beatko współczuje Ci bólu pleców mnie tez męczyły w pierwszej ciazy a teraz tez sie zdarzają .

Czoperka ja nie miałam przekonania ale sytuacja zmusza nie chce brać leków a anemia daje o sobie znac wiec trzeba ;) jutro bedzie z budkami az sie boje [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mama chilluje się z maseczka w wannie

Załączniki

• P_20160701_212443.jpg
    P_20160701_212443.jpg
    150 KB · Wyświetleń: 51
Ankamaz ja przytylam juz prawie 2 kg:/
Spodnie mialam wszystkie obcisle wiec niby 2 kg ale roznica jest i cisna w brzuch...wiec mam tylko jedna pre i w H&M kupilam leginsy ciazowe super sprawa[emoji4]
Co do kleszcza nie pomoge, niemialam nigdy do czynienia...
Hemoroidow to ja tez sie nabawilam:/

Kolorowa przydalaby mi sie w takim razie tez taka sokowirowka;)

reklama
Do góry