reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marlena super zdjęcie ;)
Bridget ja też obstawiam, że to przez ogórki. Ja w pierwszej ciąży zjadłam cały słoik i przez cały dzień nie wychodziłam z kibelka :/ już nie popełnię tego błędu :p
Kolorowa jak tam? Mam nadzieję, że wszystko w porządku
Ja też mam jutro wizytę i strasznie się stresuję :/ jutro o 17 trzymajcie kciuki :)

reklama
Marlena urocze zdjęcie
Widzę że nie tylko ja jutro wizytuje. Również proszę o kciuki.ajjj jak bym chciała żeby wszystko było ok i żeby bebiko pokazało się Co ma między nogami.czytałam że jest szansa żeby poznać płeć w 13 tyg czy to prawda okaże się jutro

I ja dołączam do załogi kiepskiego samopoczucia. Jakoś mi niedobrze od paru godzin i ogólnie bez życia jestem.

Kolorowa, oby to nie było nic poważnego. Daj znać.
Marlena super fotka :)

Marlena zdjęcie idealne do ramki :-) :)
Bridget Jones ja mam bardzo często rewolucje żołądkowe...nawet potrafi mnie pogonić po obiedzie, który cała rodzina jadła i nic nikomu nie było...takie to już mamy teraz wrażliwe żołądeczki :-) :)
Kolorowa co tam kobieto z tobą???

Dziewczyny a co z kolorowa mama Bo nie doczytalam?ja tez nie mam dobrych wiesci wczoraj dostałam ten magnez bo miałam twarda macice a dzis to jyz mu sie ak caly brzuch napinal ze masakra i dziś dopiero dowiedziałam się od lekarza ze takie napinania mogą grozić poronieniem.tak sie zestresowalam ze popołudniu to myślałam ze zemdleje brzuch twardy a ja cala w nerwach:(

Dziewczyny a co z kolorowa mama Bo nie doczytalam?ja tez nie mam dobrych wiesci wczoraj dostałam ten magnez bo miałam twarda macice a dzis to jyz mu sie ak caly brzuch napinal ze masakra i dziś dopiero dowiedziałam się od lekarza ze takie napinania mogą grozić poronieniem.tak sie zestresowalam ze popołudniu to myślałam ze zemdleje brzuch twardy a ja cala w nerwach:(

Przede wszystkim dużo leż, jak masz taką możliwość i wypij sobie herbatę z melisy na ukojenie nerwów. Jak się stresujesz to też brzuch może się napinać i to błędne koło, więc nie nakręcaj się jeszcze dodatkowo. Ty jesteś nadal w szpitalu? Trzymam kciuki, żeby było ok jutro.

A Kolorowa coś się właśnie nie odzywa i nie wiemy co z nią :(

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty na pewno wszystko bedzie dobrze.? Brzusio to dobrze ze cie w tym szpitalu zostawili. Postaraj sie nie denerwować i leż. W ktorym ty jestes tygodniu ciazy?

Do góry