reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
nutka ja dziś od 6.00 na nogach :) zasnęłam o 20.00. na szczęście na samopoczucie nie mogę się skarżyć.
U mnie ostatnio panowała jelitówka zachorowała moja babcia, mój tata i moje córki. balam się że i mnie chwyci ale na szczęście ominęła mnie szerokim łukiem :)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
marlena zdjecie usg niesamowite :)
kolorowa mamo czekam na wieści od ciebie i zdrówka zycze

Mam takie nerwy bez powodu że chetnie bym kogoś udusiła. Idę wiec spac bo inaczej zaraz sie z mężem pokłócę. Tez macie takie napady strasznej złości i rozdrażnienia?
Oj tak.....mam tak samo I przychodzi niewiadomo skad , az sama ze soba zle sie czuje. Marlena super zdjecie :-) macie przeczucia co do plci, albo ktorejs mie sprawdzil sie np kalendarz chinski? Zaznaczam ze wiem ze to zabawa:p

ja tez dzis z samego rana wstalam jak mi zaswiecilo slonce przez okno, przez to nawet do pracy przyszlam przed czasem, ale to dobrze, moze dzieki temu uda sie troche wczesniej wyjsc.
Na wczorajszej wizycie lek dala zielone swiatlo zbey odstawic juz progesterone I bardzo sie z tego ciesze : )

za 2 tyg lece samolotem I lek przepisala mi na lot takie specjalne gacie zeby poprawic krazenie bo podobno w ciazy a tym bardziej w samolocie, w jednej pozycji jest wieksze ryzyko zakrzepu.
heh taki wynalazek, nie slyszalamo tym wczesniej ; )

Kolorowa ho hop! jak sie czujesz?

Cześć dziewczyny ale wy ranne ptaszki jesteście o 5 rano ja sie na drugi bok przewracam.
Brzusio nie denerwuj się,a może ten twardy brzuch od zaparć masz? Mój brzuch rano jest miękki jak gąbka a po południu dwa rozmiary większy i twardy jak skała
Ja już od rana w stresie przed wizytą. Zdążyłam zaliczyć kibelek z śniadanie staje mi w gardle. A gdzie tu przeżyc do 17.20.

Ostatnia edycja:
Hej kochane, gratuluje udanych wizyt. Dziekuje za troskę [emoji8]

Ja wczoraj zaliczyłam trzy szpitale i lekarza prywatnego który mnie skierował do szpitala z podejrzeniem zapalenia odmiedniczkowego nerek, lekarz bez wstępnych badań chciał mnie zostawić na oddziale i dzis robic badania, po wojnie w szpitalu z łaski wykonał mi krew i mocz, wyniki kiepskie crp podniesione i anemia, dał mi antybiotyk ale pani w aptece powiedziała, ze nie wzięłaby go bez wyraźnej potrzeby, ze stan zapalny moze byc od zaparć a usg nerek dla pewność bede dzis robiła w uk mam nadzieje, ze wszystko z dzidzia okej[emoji58] dalej mam gorączkę ale mniejsza i nie wiem co rovic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mnie też ostatnio twardnieje brzuch... W poprzedniej ciąży miałam prawie cały czas twardą macicę i brałam magnez i nospe 3x dziennie.. Tak się bałam,że mi to zaszkodzi... Ale skończyło się dobrze.
Wczoraj czułam napięty brzusio, także zaliczylam leżing i tabletki. Dziś chyba lepiej :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, gratuluje udanych wizyt. Dziekuje za troskę [emoji8]

Ja wczoraj zaliczyłam trzy szpitale i lekarza prywatnego który mnie skierował do szpitala z podejrzeniem zapalenia odmiedniczkowego nerek, lekarz bez wstępnych badań chciał mnie zostawić na oddziale i dzis robic badania, po wojnie w szpitalu z łaski wykonał mi krew i mocz, wyniki kiepskie crp podniesione i anemia, dał mi antybiotyk ale pani w aptece powiedziała, ze wzięłaby go bez wyraźnej potrzeby, ze stan zapalny moze byc od zaparć a usg nerek dla pewność bede dzis robiła w uk mam nadzieje, ze wszystko z dzidzia okej[emoji58] dalej mam gorączkę ale mniejsza i nie wiem co rovic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę z tymi zaparciami to, ja niestety tez mam problem. Mój gin, mówił, że można stosować LAXIMAMA , taki proszek w saszetkach. Na razie jeszcze nie stosowałam, bo noje się, że jak zacznę, to już będę musiała używać do końca ciąży, a nie chcę jeszcze bardziej rozleniwiać jelita.... Nie jest łatwo być na diecie bezglutenowej (mam celiakię) i do tego wysokobłonnikowej :((( Ale co tam, najważniejsze że niedługo kończy się I trymestr i nie będzie mnie już tak mdlić... :)

A Ty kolorowaMama trzymaj się ciepło i mam nadzieję, że szybko wydobrzejesz.

reklama
Do góry