reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i czekamy na relacje.
Kolorowa samych różowych dni dla Twojej księżniczki:)
Happy3 witaj i gratulacje potrójnego szczęścia. Przynajmniej za jednym zamachem będziesz mieć cała rodzinkę w komplecie:)
Brzusio daj znać czy Cię dziś wypisza.

Dzień dobry :-) :)
Witam nowa kolezanke i gratuluje:)
Dzięki dziewczyny za porady przetestuje je bo męcze się strasznie...
Kolorowa wszystkiego najlepszego dla córci.
Powodzenia na wizytach kobitki trzymam kciuki:-) :)

No wlasnie ostatnio nawet pytalam czy sa.z.naami maamy w.dwupaku :-) bo tez.cos kojarze .... ale trojaczki to juz potrojne gratulacje :-) :-) dziel sie z.nami przebiegiem ciazy :-) Marlena o ktorej masz wizyte? Trzymam.kciuki za wszystkie dzis

Dziewczyny to jakiś koszmar dzis jestem po badaniach i dowiedziałam sie ze wyjde może dopiero w czwartek lub piątek.z dzidzisiem wszystko ok.badanie ginekologiczne tez ok.lekarz powiedzial ze jest to jyz duża ciąża ibże nie ma co ryzykowac wyjściem do domu.nie rozumiem wszystko dobrze a mysze jeszcze leżeć:(

happy3 to tym bardziej gratuluje ze sie udalo po in vitro. co prawda ja do tego etapu nie doszlam,mialam 'tylko' stymulacje owulacji zastrzykami przez wiele miesiecy, ale wiem ze w takich przypadkach babel jest tym bardziej wyczekany : )
dawaj znac jak u Ciebie sytuacja bo pewnie ze wzgl na 3 serduszka bedziesz ciagle pod specjalnym nadzorem.

reklama
Jedynie maja mi pobrać jeszcze próbkę na czystość pochwy.zalamalam sie:(

@brzusio wiem że najlepiej w domu, ale przynajmniej będziesz przebadana w tą i z powrotem przez ten czas. Zawsze masz też nas jak Ci się nudzi :) Jak masz gorsze chwile to pisz do nas :) Najważniejsze, że nie musisz się już stresować, bo jest OK wszystko!

Do góry