reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i czekamy na relacje.
Kolorowa samych różowych dni dla Twojej księżniczki
Happy3 witaj i gratulacje potrójnego szczęścia. Przynajmniej za jednym zamachem będziesz mieć cała rodzinkę w komplecie
Brzusio daj znać czy Cię dziś wypisza.
Kolorowa samych różowych dni dla Twojej księżniczki
Happy3 witaj i gratulacje potrójnego szczęścia. Przynajmniej za jednym zamachem będziesz mieć cała rodzinkę w komplecie
Brzusio daj znać czy Cię dziś wypisza.
Bridget Jones
Mieliśmy na forum mamę w dwupaku ale niestety nie pamiętam nicku i chyba się dawno nie odzywała.
Madziulka890
Aktywna w BB
No wlasnie ostatnio nawet pytalam czy sa.z.naami maamy w.dwupaku :-) bo tez.cos kojarze .... ale trojaczki to juz potrojne gratulacje :-) :-) dziel sie z.nami przebiegiem ciazy :-) Marlena o ktorej masz wizyte? Trzymam.kciuki za wszystkie dzis
Dziewczyny to jakiś koszmar dzis jestem po badaniach i dowiedziałam sie ze wyjde może dopiero w czwartek lub piątek.z dzidzisiem wszystko ok.badanie ginekologiczne tez ok.lekarz powiedzial ze jest to jyz duża ciąża ibże nie ma co ryzykowac wyjściem do domu.nie rozumiem wszystko dobrze a mysze jeszcze leżeć
betina79
happy3 to tym bardziej gratuluje ze sie udalo po in vitro. co prawda ja do tego etapu nie doszlam,mialam 'tylko' stymulacje owulacji zastrzykami przez wiele miesiecy, ale wiem ze w takich przypadkach babel jest tym bardziej wyczekany : )
dawaj znac jak u Ciebie sytuacja bo pewnie ze wzgl na 3 serduszka bedziesz ciagle pod specjalnym nadzorem.
dawaj znac jak u Ciebie sytuacja bo pewnie ze wzgl na 3 serduszka bedziesz ciagle pod specjalnym nadzorem.
reklama
KIKI83
Jedynie maja mi pobrać jeszcze próbkę na czystość pochwy.zalamalam sie
@brzusio wiem że najlepiej w domu, ale przynajmniej będziesz przebadana w tą i z powrotem przez ten czas. Zawsze masz też nas jak Ci się nudzi Jak masz gorsze chwile to pisz do nas Najważniejsze, że nie musisz się już stresować, bo jest OK wszystko!