reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziękuję dziewczyny za Wasze rady. Długo czekałam na ten awans i dlatego ciezko mi zrezygnowac, ale tak jak mowicie z moim przezywaniem wszystkiego chyba bedzie lepiej jak na razie odpuszczę.
A tak poza tym to dzis po południu wizyta u ginekologa i usg. Oby tylko wszystko bylo ok. Myslicie ze zobaczę juz serduszko (9t1d)?

reklama
@Happy3 gratuluje trojaczków!!! Ale czad. Kurczę super. Ja chciałam bliźniaki ale trojaczki to juz mega sprawa no i tez wyzwanie. Fajnie ciesz sie i uważaj na siebie potrójnie:) co maz na ta informacje o trzech bobaskach? Przerażony? :) czy potrójnie szczęśliwy? Pisz nam jak przebiega twoja ciąża, i jak sie czujesz. Na forum była dziewczyna z bliźniakami ale dawno sie nie odzywała i tez nie pamietam nicku. Jeszcze raz gratuluje:)
@weronika87 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu. Widze ze staż małżeński tez mam chyba najkrótszy bo dopiero 10 M-cY- oprócz kolorowej mamy :)
@brzusio lezakuj i odpoczywaj nie łam sie. Tam jestes pod opieka a w domu znowu byś sie martwiła. Nic nie poradzisz jak chca cie trzymać. Tylko wypytuj ich co i jak i niech cie badają porządnie jak juz tam jestes tak długo.
@kolorowaMama wszystliego najlepszego dla córeczki.
No i znów zapomniałam komu jeszcze miałam odpisać bo tyle wpisów do nadrobienia:) miłego dnia i szczęśliwych wizyt życzę :)

Dziękuję dziewczyny za Wasze rady. Długo czekałam na ten awans i dlatego ciezko mi zrezygnowac, ale tak jak mowicie z moim przezywaniem wszystkiego chyba bedzie lepiej jak na razie odpuszczę.
A tak poza tym to dzis po południu wizyta u ginekologa i usg. Oby tylko wszystko bylo ok. Myslicie ze zobaczę juz serduszko (9t1d)?
Oj na pewno mozesz juz nawet usłyszeć:) ja w 6 tygodniu zobaczyłam a w 8 słyszałam :) powodzenia i napisz po wizycie.

brzusio masz racje ze lezenie w szpitalu to nic przyjemnego, tym bardziej jak w dmu czeka na Ciebie dziecko, ale co zrobisz, jak nie masz wyjscia.. najwazniejsze ze nie ma powodow do niepokoju :*

Witam nową mamę kurcze 3 od razu gratulacjie kochana dbaj o siebie.Ja po sobotnim wypadzie nad wode chora ból gardła katar głowa mnie napierdziela kupiłam w aptece tabletki na gardło dla kobiet w ciąży i raz wziełam paracytamol.Ja w necie pogodę oglądam jaka będzie w Łebie i na Kaszubach i co strona inna pogoda i jak tu planować wyjazd wrrr.
Dziewczyny pije tylko wioe niegazowaną zero słodyczy i chlebek ciemny jadam i też mi niedobrze mdli mnie chyba będzie chłopak bo z dziewczynami to żadnych objawów nie miałam tylko zachciołki a tu nic obojętnie mi co jem a nawet wcale mogła bym nie jeśc..
Trzyma kciuki za dzisiejsze wizyty bedzie ok ja dzisiaj sobie licze i wyliczyłam że genetyczne badania będe mieć w 14 tygodni na samym początku nie za puzno?

Brzusio no troche Ciebie potrzymaja ale co sie dla dzidziusia nie zrobi?;)

Ela oczywiscie ze zobaczysz juz serduszko[emoji4]
Co do awansu ciezko mi cos doradzic, sama musisz wiedziec czy w ciazy teraz podolasz roznym wyzwaniom.

Nutka a wiesz ze ja z corkami niemialam zadnych objawow, a z synem mialam mega mdlosci, teraz w tej ciazy jest to samo...wiec tez obstawiam chlopca[emoji4]
A mam tyle kartonow ciuszkow! Heh[emoji4]

reklama
Mąż jest dzielny i myśli bardziej pozytywnie niż ja. Ale wiadomo, ja wybiegam myślami do przodu i ciagle myśle, co jeśli itp. Chcieliśmy mieć 3 dzieci, ale niekoniecznie na raz. Przy takiej ciazy jest wiele zagrożeń, przede wszystkim wcześniaki mam jak w banku. Będzie dobrze jak donoszę do 34 tygodnia. Koncowka ciazy na pewno czeka mnie w szpitalu. Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe. Usg genetyczne dopiero w drugiej połowie lipca pewnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry