reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kiki ta ciaze poki co tez znoszę duzo gorzej od pierwszej wiec moze maz doczeka sie sojusznika płci męskiej [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] za życzenia dziękujemy [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kiki ta ciaze poki co tez znoszę duzo gorzej od pierwszej wiec moze maz doczeka sie sojusznika płci męskiej [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] za życzenia dziękujemy [emoji8]

No ja właśnie liczę na dziewczynkę…Marzy mi się córka!! Ale chłopaki też są fajne…:)
@kolorowaMama a masz cokolwiek po córce ewentualnie dla nowej dzidzi czy wszystko będziesz kupować od nowa?

No ja właśnie liczę na dziewczynkę…Marzy mi się córka!! Ale chłopaki też są fajne…:)
@kolorowaMama a masz cokolwiek po córce ewentualnie dla nowej dzidzi czy wszystko będziesz kupować od nowa?

Nie mam nic minęło 7 lat do tego przeniosłam sie z pl do uk no i po pierwszym porodzie mówiłam, ze wole umrzeć niz rodzic raz jeszcze wiec pozbywalam sie wszystkiego na bierząco [emoji23] a tu proszę kilka lat minęło, ból poszedł w niepamięć i narodziła sie wielka chęć zostania mamusia raz jeszcze [emoji7][emoji12]

KolorowaMama, o dziwo czuje sie dobrze. Powinnam mieć objawyx3, ale nawet nie jest źle. Do tej pory zemdliło mnie może ze 3-4 razy i to wszystko.

Od początku ciazy mam inny męczący objaw- zatykanie uszu. Czy której z was tak ma? Właściwie zaczęło sie już chyba od samego zagnieżdżenia. Nasila sie to jak sie wiecej ruszam, chodzę. Pomaga tylko pochylenie głowy w dół lub położenie sie na płasko. Lekarz powiedział ze sie cos w uchu rozszerza i tak może być.

Kolorowa sto lat dla Twojej ksiezniczki! 7 lat to faktycznie spora roznica, ale z drugiej strony bedzie Ci na penwo latwiej bo taka dziewczyna potrafi sie juz soba zajac, wiecej rozumie. A jesli fajnie sie wychowa dzieci to nawet przy duzej roznicy wieku bede miec ze soba swietny kontakt.

Happy3 gratuluje 3 serduszek! mialas stymulowana owulacje czy naturalnie tak wyszlo? musisz teraz portrojnie o siebie dbac I odpoczywac.

KIKI wlasnie dobrze ze o tym piszesz bo kupujac fotelik/ wozek, najlepiej od razu sprawdzic czy bedzie mozna wpiac jedno w drugie. do niektorych stelazy niestety nie da sie wpiac niektorych fotelikow nawet z adapterami dokupionymi.

a mnie dzis o 6 rano obudzilo meczoce regularne kloci w lewym boku na dole brzucha. od razu sie wystraszylam bo przypomnialo mi to pierwsze skurcze przed porodem ktore tez w nocy mnie obudzily. Tyle ze tu nie boli cale podbrzusze tylko kloje z lewej strony.. nie wiem czy to rozciagajace sie wiazadla, czy kolka jelitowa, czy co innego.. ale sie troche wystraszylam I juz chciala bym miec ta wizyte jutrzejsza zeby sprawdzic czy wszystko ok...

Happy3 dbaj o siebie :) mnie uszy tez czasami sie zatykają myslalm, ze jakies zmiany ciśnienia moze. Nie myslalam, ze ma to związek z ciąża :)

Betina dziekuje za życzenia ;) mam nadzieje, ze sie dogadają i nie bedzie zazdrośnicą bo to córunia mamusi i to bardzo [emoji12] ja tez mam kłucia raz z jednej raz z drugiej strony ostatnio pytałam lekarza mówił wlasnie o rozciągających sie wiązadła

@Happy3 dzis akurat tez miałam problem z zatkanymi uszami, a właśnie dziś byłam od rana bardziej aktywna. Więc może to ma jakieś przełożenie :)

KolorowaMama, o dziwo czuje sie dobrze. Powinnam mieć objawyx3, ale nawet nie jest źle. Do tej pory zemdliło mnie może ze 3-4 razy i to wszystko.

Od początku ciazy mam inny męczący objaw- zatykanie uszu. Czy której z was tak ma? Właściwie zaczęło sie już chyba od samego zagnieżdżenia. Nasila sie to jak sie wiecej ruszam, chodzę. Pomaga tylko pochylenie głowy w dół lub położenie sie na płasko. Lekarz powiedział ze sie cos w uchu rozszerza i tak może być.

Witaj wśród nas :)
Mi też bardzo zatykla uszy ale nie skojarzyłam nawet tego z ciążą :)

reklama
Do góry